Magazin > VIP
163 ogledov

Iryna: Zastrupljajo nas

teden mode fashion week Iryna Osypenko Nemec Saša Despot
Manekenka Iryna Osypenko Nemec je resno zaskrbljena za naše okolje in opozarja na množično zastrupljanje.

Iryna Osypenko Nemec je na svojem Facebook profilu pred nekaj dnevi zapisala, da je resno zaskrbljena zaradi zastrupljanja našega planeta in zraven prilepila link do članka, ki opisuje prav to; da se planet bombardira s kemikalijami s pršenjem z velikih višin kot del številnih programov geoinženiringa pod vodstvom vladnih agencij ZDA.

Zraven je zapisala, da je to izkusila tudi na lastni koži. "Včeraj v Ljubljani sem prav to doživela.. nobenega oblačka na vidiku, ampak prši in kaplja z neba.. pogledam gor in vidim 3 letala, ki puščajo za seboj močne sledi in letijo navzkriž en proti drugemu.. A bomo kaj naredili, da se to konča?! Zastrupljajo nam možgane, hrano, zemljo, vodo in zrak.. Kaj še sledi..?"

Svoje stališče je povedala tudi za nas: "Že kar nekaj let spremljam razvoj teorije o chemtrails oz. kemičnih sledeh na nebu, ki jih puščajo za seboj letala. Večkrat je bilo javnosti obrazloženo in tudi sama razumem, zakaj nastajajo običajni kondenzacijske sledi za letali. Tudi v Sloveniji imamo skupine, ki opozarjajo na pojav chemtrails. O tem se že kar nekaj časa govori in piše. Sama sem postala še bolj skeptična o interpretaciji naravnih pojavov, ko sem pred kratkim šla na sprehod z kužkom. Vreme je bilo jasno in na vidiku ni bilo opaziti nobenega oblačka, opazila sem sledi na tleh takšne, kot jih pušča rahel dež. Ves čas sprehoda mi je kapljalo ali pa lahko tudi rečem pršilo na obraz. Spraševala sem se od kod?  Na nebu razen 3 avionov, ki so puščali za seboj vidne sledi nisem opazila nobenega oblaka, bilo je jasno nebo. Žal mi je, da tega nisem slikala, če se bo to še kdaj ponovilo bom zagotovo dokumentirala," je za nas povedala Iryna in še dodala:  "Po vsem svetu se pojavljajo takšni ali drugačni (ne)naravni pojavi, ki so zaskrbljujoči in jih je nedvomno potrebno raziskati. Ob tej priložnosti bi pozvala tudi novinarji, da opravijo raziskovalno delo na to temo."

Sicer pa Iryna te dni ni zaskrbljena le zaradi planeta, temveč tudi zaradi svoje domovine Ukrajine, kjer se odvijajo nasilni protesti, ki so terjali že več ducatov smrtnih žrtev. Tudi o tem lepotička redno piše na svojem Facebook profilu.

Komentarjev 5
  • ciklonsi 09:26 26.februar 2014.

    Še ena z opranimi možgani ... Vsi tisti, ki ste v dvomih si preberite ... Zakaj je deževalo pri negativnih temperaturah in zakaj žled... http://ciklon.si/stran/?p=21355In zakaj se sneg ne tali ter zakaj nastane črn madež na ...prikaži več snegu, če ga talite z vžigalnikom ... http://ciklon.si/stran/?p=21591

  • kwakwa 21:21 21.februar 2014.

    saj je jasno napisano, da je bilo več letal

  • speris 21:13 21.februar 2014.

    kaj pa manekenka ve? Sam nastavljat se zna. Konc zurnal == 24ur