Magazin > VIP
12941 ogledov

Ivana Šundov: Ne želim si več podoživljati tega

teden mode fashion week Ivana Šundov Arhiv Fashion Week
Čeprav je od ločitve minilo že več let, je za javnost še vedno zanimiva.

Voditeljica Ivana Šundov se je ločila pred približno desetimi leti, a je ta tema v medijih še vedno vroča. Sedaj je o njej spregovorila za Obraze. "Precej dolgo se nisem odločila za ta korak, ker sem mislila, da je za hčerki bolje, da odraščata v družini, najbolj pa sem slepila samo sebe, da je in da bo vse v redu ..." je povedala in dodala: "Življenje pa teče, ni generalna vaja. Zdaj se mi zdi, da je bila to 'prapreteklost', nekaj, o čemer bi lahko napisala knjigo, toda želim si in trudim se živeti v sedanjosti, ne želim si več podoživljati tega."

Spomnimo. Leta 2013 se je Ivana z možem Davorinom Hojakom znašla na sodišču. Več o tem TUKAJ. Lepotica je takrat preko odvetnika sporočila, da se distancira od moževih poslov, ni pa želela komentirati govoric o ločitvi. Priznala pa je, da je družinsko življenje zaradi moževih ravnanj postalo zapleteno. 

Je sedaj srečno zaljubljena? O svojem ljubezenskem življenju Ivana ne govori rada, nazadnje pa so jo povezovali s tem temnolascem

Komentarjev 2
  • Pierre 18:52 04.november 2023.

    Če se loči Ivana Šundov je to ENO, če se loči Mici Novakova pa nekaj povsem DRUGEGA ???

  • Friderik1950 07:37 04.november 2023.

    Škoda za Ivano. Voditeljica z velikim šarmom in gotovostjo nastopa, brez napak pri govorjenju teksta v krasni slovenščini. Skratka, lahko se reče voditeljica plus.