Magazin > VIP
55417 ogledov

Ivana Šundov ujeta v objemu tega hudo šarmantnega temnolasca

Ivana Šundov Instagram
Nova ljubezen?

Ena naših najlepših voditeljic vseh časov, ki že več let živi in dela v Zagrebu, Ivana Šundov, skrbno varuje svojo zasebnost. Tudi o ločitvi dolgo časa ni spregovorila, ko pa leta 2018 vseeno je, je povedala, da je od tega že nekaj let in da preteklost rada pusti v preteklosti. Je pa ta ljubezen vsekakor zaznamovala njeno prihodnost, saj sta se ji v zakonu rodili prekrasni hčerki Nika (19) in Zara (17), ki sta danes že skoraj odrasli.

Da bi Ivana v vseh teh letih imela novo ljubezen, nismo zasledili, konec leta 2019 je za zurnal24.si povedala le: "Kar zadeva mojo ljubezen … se bo že zgodila, ko bo pravi čas. Nikamor se mi ne mudi." Nedavno pa smo na spletu zasledili fotografijo, na kateri se je Ivana na eni izmed zagrebških družabnih prireditev pred fotografe postavila z zelo šarmantnim temnolascem, ki slovenski javnosti večinoma ni znan. Kakšen par! Pa sta res? To nam je odgovorila Ivana: "Ah, kje pa! To je vsem znani arhitekt Ante Vrban, ki je bil prav tako povabljen na prireditev. Njegov pokojni brat je bil leta moj vizažist, od takrat se tudi poznamo. Istočasno sva prišla, fotografi so naju videli, ko sva se pozdravila in pogovarjala, potem pa so naju prosili, da se slikava tudi skupaj."

Ante je sicer za hrvaško oddajo Dom na kvadrat nedavno pokazal svoje stanovanje in dokazal, da je resnično mojster svojega posla. Njegovo delo je zaznamovala mladost, ki jo je preživljal tudi v Šibeniku, vtise tistega časa pa še danes vključuje v svoje projekte. 

Komentarjev 13
  • Toma 09:49 31.december 2022.

    Bilo nekad, sedaj je le stara baba!

  • ana77 07:59 31.december 2022.

    Niti senca ni od nje , žalostno.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:32 30.december 2022.

    Kdo?? Čisto se izgubili vrednost kdo je znan !!!! Ta baba je polna plastike. Ne more pri 50 letih zgkedatvkot najstnica.

Sorodne novice