Magazin > VIP
15657 ogledov

To je moški, ki ga obožuje Ivana Šundov

Ivana Šundov Saša Despot
Ivana Šundov ima zvezdniško simpatijo.

Lepa voditeljica in novinarka Ivana Šundov, ki že vrsto let živi v Zagrebu, je znana kot velika deloholičarka, ki je vestna in natančna tako pri delu, vzgoji otrok kot  pri skrbi za svoje telo, zato nič čudnega, da se je čas zanjo ustavil! Kljub obilici dela in materinstva pa si zna vzeti čas zase, ki ga najraje preživi s prijateljicami. 

Ivana Šundov Magazin To je novi posel Ivane Šundov

Pred kratkim je tako užival na koncertu Željka Joksimoviča, ki ga redko izpusti.  "Kot vsakič, ko nastopa Željko Joksimović, se zelo veselim njegovega koncerta. Poleg tega, da mi je všeč precej njegovih pesmi, je Željko vrhunski glasbenik in prav tako vsi člani orkestra, ki nastopajo z njim. Tako da jih z užitkom poslušam tudi, ko igrajo pesmi, ki mi niso znane. Kot vedno, je bil tudi tokrat koncert, ki ga organizira v Zagrebški Areni Star produkcija, priložnost, da se dobim in poveselim s prijateljicami. Med koncertom smo seveda pele, toda prej in potem je bilo dovolj časa za klepet. Veseli me, da je veliko znancev prišlo tudi iz Ljubljane,"  je razkrila Ivana, ki pa je glede moške družbe v njenem življenju zelo skrivnostna. 
Ivana Šundov Po ločitvi Magazin Ivana Šundov o snubcih: "Ni mi dolgčas"

Ivana Šundov | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv


Ivana Joksimovića, ki maja prihaja tudi v Ljubljano, pozna osebno, saj je v naši prestolnici zanj vodila tiskovno konferenco. Sicer pa se v Zagrebu giba med smetano, njeni dobri prijateljici sta znana oblikovalka Nina Burja in Vanja Mamić, nekdanja žena znanega nogometaša in nogometnega trenerja v Dubaju, Zorana Mamića

Ivana Šundov | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 7
  • ECKING 15:01 21.februar 2019.

    ja prava lepotica ...Miss Plastike ,in to ti je vsec racunalnik ANA H FETIH??

  • kapibara 11:06 21.februar 2019.

    Ma več plastike v sebi, kot pa na deponiji odpadnih- odsluženih sveč

  • Skipi 07:52 21.februar 2019.

    Uf je poflikana bolj kot moje gume.

Sorodne novice