Magazin > VIP
11578 ogledov

Ivana Šundov o tem, ali je že čas za novo ljubezen

Ivana Šundov Osebni arhiv
Tako si je lepa voditeljica življenje uredila po ločitvi …

Voditeljica Ivana Šundov že vrsto let živi v Zagrebu, kamor jo je odnesla ljubezen, v hrvaški prestolnici pa je ostala tudi po ločitvi. Čeprav je lansko leto zaupala, da nad ljubeznijo še ni obupala, pa prioriteta ostajata njeni deklici, 16-letna Nika in 14-letna Zara, ki je letos postala gimnazijka.  

Ivana Šundov | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Poletje smo preživele lepo. Malo na morju, malo pri babici in dedku, skratka lepo je bilo in seveda prehitro je minilo (kot vedno). Nika in Zara sta letos morali pred odhodom v šolo še k ortodontu. In, ker smo že leta zveste stomatologinji dr. Knego, smo se seveda napotile k njej, kamor zahajajo tudi številne znane osebnosti, kot je umetnik Luka Šulić, pevka Maja Šuput, manekenka in bivša punca Gorana Ivaniševića  - Vanja Halilović in drugi. Tako, da bosta odslej vse naslednje leto obe nosili fiksni zobni aparat. Pravita, da ju ne bo sram in da se zavedata, da je to za njuno zdravje. Sicer pa sta pogumno zakorakali Nika že v drugi letnik gimnazije, Zara pa bo letos znova prvošolka - le da bo osnovnošolske klopi zamenjala s tistimi v splošni gimnaziji. Hvala bogu, za enkrat še nimam težav z njima, ker ne kažeta pretirane želje po tem, da bi hodili zvečer ven. Pred kakšno kino predstavo se dobita s prijateljicami in gredo kaj pojesti ter se posladkati. Upam in potiho si želim, da bi bilo tako še nekaj časa," pravi Ivana, ki odlično krmari med družinskimi in poslovnimi obveznostmi.

Kaj pa ljubezen? "Kar zadeva mojo ljubezen… se bo že zgodila, ko bo pravi čas. Nikamor se mi ne mudi," še dodaja Šundova. 

Komentarjev 3
  • nada99 11:58 13.oktober 2019.

    umišljena in samovšečna revica

  • maresem 17:07 12.oktober 2019.

    Kdo je že ona??

  • perhan63 09:09 12.oktober 2019.

    botox spaka

Sorodne novice