Magazin > VIP
4862 ogledov

Izdaja: Jennifer Aniston se je soočila novo ljubimko nekdanjega moža

selena gomez, justin theroux
Ne boste verjeli, s kom se menda dobiva Justin Theroux, od katerega se ločuje igralka Jennifer Aniston.

Justin Theroux in Selena Gomez naj bi se dobivala. Ko je za to izvedela Jennifer Aniston, se je zanjo sesul svet. Selena je namreč njena prijateljica. 49-letna zvezdnica je mlado pevko poklicala in jo vprašala, v kakšnem odnosu je z 20 let starejšim igralcem. Po pogovoru naj bi bila Selena zelo razburjena.

"Ker se je počutila izdano, jo je Jennifer poklicala, da bi jo vprašala, zakaj se dobiva z Justinom. S Seleno sta si že več let zelo blizu, Jen je zanjo skrbela, zato jo je ta situacija močno užalila, kar je prizadelo tudi Seleno,“ je povedal vir.

selena gomez, justin theroux | Avtor: Profimedia Profimedia


Zvezdnico menda zelo boli, da jo je Justin tako hitro pozabil. "Boli jo, ko pomisli, da je z nekom drugim, še zlasti pa z nekom, ki je tako mlad in ji je tako blizu kot Selena.“ Jennifer pa niso ujezile le govorice o Seleni … "Od Emme Watson do Selene. Ujezi jo vsaka fotografija, na kateri je njen bivši z lepim dekletom. Govoricam bo verjela šele, ko ji bo Justin potrdil, da je v novi zvezi,“ je še razkril vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.