Magazin > VIP
3924 ogledov

Izvedeli smo, kakšna bo poroka Sanje Grohar

Sanja Grohar Instagram
Zaupala nam je nekaj podrobnosti.

Sanja Grohar se bo poleti poročila s svojim fantom Matejem, s katerim živita v Londonu. Zaljubljenca sta se zaročila na potovanju v Mehiki, Matej pa je Sanji dal enega lepših zaročnih prstov, na katerem je diamantni kamen v obliki srčka.

 

A post shared by Fashion / Travel Influencer (@theycallmebambam) on

Pravi, da je organizacijo prepustila dvema poročnima organizatorjema, saj je tako lažje tudi zato, ker se bosta poročila v Sloveniji, živita pa v Londonu: "V zahvalo njima se ne bom prelevila v bridezillo (grozno nevesto, op. a.)!“ (smeh)

"Hm, kaj vam lahko še izdam?“ je začela Sanja in potem povedala: "Vabila so že poslana! Na poroki bom imela večinoma bele in nežno roza vrtnice. Poroka bo v krogu najbližjih in bo zelo romantična, imeli bomo lučke, lanterne, veliko bo rož ...“

Lepotička pravi, da že imata fotografinjo, snemalce, izbran prostor in bend, ki bo njiju in goste zabaval pozno v noč. Izbrani pa ima tudi poročni obleki, o katerih smo že pisali. Zakaj ima kar dve poročni obleki, si lahko preberete TUKAJ.

In kdo je bolj živčen? Sanja pravi, da noben od njiju: "Sva najboljša prijatelja in komaj čakava, da bova mož in žena!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice