Magazin > VIP
10233 ogledov

Januarja postala mamica, pa ga že na polno žura na enem največjih festivalov!

Paris Hilton Instagram
Svoji strasti se ni odrekla.

Dedinja, resničnostna zvezdnica in podjetnica Paris Hilton je znana kot velika ljubiteljica elektronske glasbe, ki jo kot DJ ustvarja tudi sama. Leta 2011 je gostovala celo na Red (X-mas) Partyju v Stožicah. Nastopila je kot gostja didžeja Afrojacka, kar je bilo takrat veliko presenečenje za vse, celo za organizatorje. S slovitim didžejem je dedinja ustvarila pesem Good Time. Sicer pa se je takrat govorilo, da se Paris in glasbenik nista zbližala le poslovno, ampak tudi zasebno, tistega leta so ju skupaj ujeli na počitnicah na Havajih.

Paris pa je svojo ljubezensko srečo našla šele 10 let po tem dogodku, na svoj 40. rojstni dan, ko se je leta 2021 zaročila s Carterjem Reumom, s katerim sta se še isto leto poročilo, januarja letos pa pozdravila svojega prvega otroka. "Že od nekdaj sanjam o materinstvu in zelo sem vesela, da sva se s Carterjem našla," je ob rojstvu sina povedala za People in dodala, da bosta njuni srci od ljubezni do sina kar eksplodirali.

Kljub dojenčku pa 42-letna zvezdnica ni pozabila na svojo ljubezen do elektronske glasbe in si odmor od materinstva privoščila na enem največjih festivalov elektronske glasbe Tomorrowland, ki te dni poteka v Belgiji. Paris pa na festivalu ni uživala le kot obiskovalka, temveč je tudi nastopila, z znanim gurujem elektronske glasbe Stevom Aokijem sta ravno na Tomorrowlandu namreč predstavila njun novi singel Lighter Without You.  

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice