Magazin > VIP
1434 ogledov

Jasna Kuljaj razkrila, kako je v resnici videti delo voditeljice

Jasna Kuljaj Planet TV
Ni ji lahko ...

Jasna Kuljaj je še vedno dejavna na televiziji, čeprav iz zakulisja. Že eno leto je namreč producentka radijskega in televizijskega programa na Veseljaku. A tudi vodenju se ni odpovedala. Čeprav trenutno ne vodi televizijske oddaje, pa ima polne roke dela z vodenjem številnih prireditev. Da Jasna svoje delo obožuje, ni skrivnost, čeprav delo voditeljev vsekakor ni lahko in ni le to, kar vidimo na odru ali televiziji. 

Jasna je nedavno razkrila, kakšna je realnost te službe, ki jo vsi vidimo le kot glamurozno. "Vsaka prireditev je zgodba zase, ahko bi napisala knjigo. Zadnjič je frizerka prisluškovala mojim telefonskim pogovorom in na koncu vprašala, ‘kako pa to zdržiš-psihično?’ Psihično? Bolj imam težave fizično. Prava obleka, frizura, čevlji, make up, pakiranje, vožnja, scenarij, printi, popravki, spremembe v zadnjem hipu … In res, takrat moraš dejansko zdržati tudi psihično. Ni fajn, če ti hkrati recimo nagaja preveč elementov. Zato je fajn, da se ti ni treba ukvarjati preveč s fizičnimi stvarni, ker ko gre zares, ni časa za to. Organizatorji prireditve ti včasih v zadnjem trenutku scenarij postavijo na glavo in medtem ko si lepiš trepalnice na oči, ti glasbeni gostje trkajo na vrata in sprašujejo, kdaj so na vrsti ali pa samo ‘kako si kaj’, nekdo tretji vpije, da en gost zamuja in da ga črtaj iz scenarija, skratka kar živahno! Takrat ne pomaga drugega, kot notranja mirnost v smislu ‘vse bo’ in tudi če ne bo vse tako, kot smo si zamislili na mrtvem papirju, bo tudi ok. S tem vajbom delujem že nekaj let in le tako nekako preživiš in ohraniš mirno glavo. Kar pa me zadnje čase res bremeni, je neprestano iskanje oblek. Oblečem jih enkrat in potem težko vodim naslednjo prireditev ponovno enako oblečena," je na Facebooku razkrila Jasna. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice