Magazin
33240 ogledov

Opa! Jasna Kuljaj in Sara Isaković pokazali svoja zelo postavna brata

jasna kuljaj Planet TV
Dobri geni.

Jasna Kuljaj velja za eno izmed najbolj priljubljenih in privlačnih voditeljic na naši sceni, zato nič čudnega, da je stalnica malih zaslonov že skoraj dve desetletji. Dobro se znajde tako kot voditeljica celovečernih oddaj kot tudi v vlogi komentatorke resničnostnih šovov. A ni skrivnost, da ni doma le pred kamerami, temveč tudi med vinogradi, kjer njena družina prideluje cviček. Ravno ob letošnji trgatvi pa je Jasna na družbenih omrežjih pokazala, da ni edina v družini, ki se lahko pohvali z zavidljivim stasom in talenti. Na ogled je namreč postavila svojega postavnega brata, ki je tudi izkušen vinar. 

Jasna Kuljaj | Avtor: Facebook Facebook

Prav tako pa je svojega brata dvojčka na Instagramu pokazala naša olimpijska plavalka Sara Isaković. Postavni Gal je očitno prav tako novopečeni starš kot Sara, ki je mamica postala lansko leto. Sara je namreč objavila fotografijo z bratom in še eno s sinom ter bratovim naraščajem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Isakovic (@sara3ice)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice