Magazin > VIP
25 ogledov

Je Kris res tak hudič?

Kim Kardashian, Kris Humphries Flynet
Odkar je Kim Kardashian razglasila, da je njenega 72-dnevnega zakona konec, se o Krisu Humphriesu pojavlja vedno več negativnih zgodbic.

Znanci in prijatelji družine Kardashian na glas razlagajo, da je Kris prišel naravnost iz pekla. Do svoje soproge naj bi se vedel skrajno mačistično in žaljivo. Med drugim naj bi ji večkrat zabrusil, da ima široko zadnjico in da njena slava ne bo dolgo trajala, saj nima prav nobenega talenta. A to še ni vse. Raje kot s Kim je žural s prijatelji, v barih pa naj bi poskušal z imenom svoje soproge priti do brezplačne pijače.

Zahteva deset milijonov dolarjev

Kris pa očitno ni le nesramen, kot trdijo, ampak tudi zelo podjeten. Za nastop v resničnostni seriji Kardashianovih zdaj zahteva 10 milijonov dolarjev (dobrih 7,3 milijona evrov). "Kris pravi, da je bila njegova vloga v seriji večja, kot je bilo dogovorjeno. Skrbi ga tudi, kako ga bodo po ločitvi v šovu prikazali," je povedal vir in dodal, da je Kris že najel odvetnika, saj je tožba neizbežna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.