Magazin > VIP
3808 ogledov

Je moral Ben Affleck tukaj zaradi J.Lo miriti bivšo ženo?

ben affleck, jennifer garner Profimedia
Govori se, da sta zvezdnici sprti.

Je Ben Affleck razpet med dvema ženskama? Med svojo ženo Jennfifer Lopez in bivšo ženo Jennifer Garner, s katero ima tri otroke?

Nekdanjih zakoncev ne povezuje le skupni naraščaj, ampak tudi globoko prijateljstvo in zaupanje. Garner je za moža, ki ga je zapustila, ker jo je varal, poskrbela tudi po koncu zakona, ko ga je, ko je bil na dnu in je to videl ves svet, odpeljala v kliniko za odvajanje. 

Do tega tedna je veljalo, da se zvezdnici dobro razumeta, čeprav se je že prej namigovalo, da Lopezova v precej manj glamurozni Jen vidi konkurentko. Mnogi so dokaz za to videli maja, ko je imela Affleckova hči nastop v šoli. Garnerjeva je prišla ležerno oblečena, J.Lo pa v opravi, v kateri je zasenčila prav vse. Sedaj pa je govora o hudem ljubosumju. Lopez naj bi Garnerjevi menda kar naravnost povedala, naj se umakne, možu pa zaukazala, naj z bivšo preživi manj časa. Ben se menda na ženin gnev ne odziva.

Sedaj so pred šolo ujeli nekdanja zakonca in videti je, kot bi Ben Garnerjevo miril. Je igralka dobila kakšno sporočilo od Lopezove?

ben affleck, jennifer garner | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1