Magazin > VIP
72 ogledov

Je razlog za Jenniferino ločitev William?

William Levy Reuters
Ameriški mediji namigujejo, da je razlog za ločitev Jennifer Lopez in Marca Anthonyja Kubanec William Levy.

Jennifer in postavni William sta se spoznala med snemanjem njenega spota I'm Into You in že kmalu za tem so se pojavila prva namigovanja, da se zvezdnika dobivata tudi zasebno. Jennifer namreč ni edina, ki se je ločila. Po osmih letih zakona se je z ženo namreč razšel tudi Levy. Njegov tiskovni predstavnik je govorice zanikal. "Združuje ju le posel," je povedal.

Kakorkoli že, njune vroče poglede si lahko ogledate TUKAJ.

Sicer pa so tisti, ki so podrobneje prisluhnili Jenniferinim novim pesmim, lahko že takoj zaznali, da v zakonu očitno škripa. Njen novi album nosi naslov Love? (Ljubezen?) in marsikoga je vprašaj za besedico ljubezen že takoj zbodel v oči. Pesem Starting Over (Začeti na novo) pa govori o osebi, ki je v zvezi zelo nesrečna, ker ji partner laže.

Vir, ki je družini blizu, pravi, da naj bi odločitev za ločitev padla po mesecu neprestanih prepirov. Razlogi naj bi tičali predvsem v novi filmski vlogi Lopezove in njenem sodelovanju pri oddaji Ameriški idol. Lopezovo pa so baje celo načenjali dvomi o soprogovi zvestobi.

Drugi vir, ki Marca zelo dobro pozna, pa zatrjuje, da je ta vedno podpiral kariero priljubljene zvezdnice, le na stvari sta začela gledati drugače. "Kljub ljubezni, občudovanju in spoštovanju, sta obrnila nov list in se odločila da, preprosto morata biti narazen," dodaja vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.