Magazin > VIP
40 ogledov

Znani razlogi ločitve Lopezove

Marc Anthony in Jennifer Lopez Žurnal24 main
Zakonca Jennifer Lopez in Marc Anthony se po sedmih letih ločujeta, za ločitev pa naj bi bila kriva oba.

Potem ko sta konec tedna Jennifer Lopez in njen tretji soprog Marc Anthony oznanila, da se ločujeta, so v javnost pricurljali razlogi za ločitev. Pevka je hotela o ločitvi spregovoriti že pred meseci, na živce pa ji je šlo njegovo vedenje.

"Jennifer je bila zelo odkrita o tem, da se je naveličala Marcovega neprimernega vedenja," je povedal vir za X17Online. "Ločitev je želela napovedati že pred meseci, vendar je počakala, da je svoje premoženje dobro zavarovala."

Bila je zaskrbljena, da bo Marcovo obnašanje vplivalo na njuna triletna dvojčka Maxa in Emmo. "Bala se je, kako bosta otroka reagirala na ločitev, saj sta zelo navezana na očeta. A želela si je, da bi odraščala v pozitivnem in zdravem družinskem okolju," je povedal vir.

Njegovo obnašanje pa ni edini razlog

Marcovo neznosno obnašanje pa naj ne bi bil edini vzrok za trenja med zakoncema. Viri, ki so blizu paru, poročajo, da naj bi bila vzrok tudi Jenniferina mama, ki je živela z njima in pomagala skrbeti za dvojčka. Mama naj bi imela na Jennifer velik vpliv, kar pa Marku ni bilo po godu.

Ravno tako naj mu ne bi ustrezala ženina prevelika predanost šovu American idol, saj naj bi zaradi tega celo zanemarjala družino. Njo pa naj bi poleg njegovega obnašanja motilo še to, da Marc ni plačeval davkov za svoje luksuzne hiše na Long Islandu.

Za prepir sta vedno potrebna dva, je pa Marca več kot očitno motila tudi ženina razgaljenost v prihajajočem filmu. Znano je, da je Jennifer v času njunega zakona svojo goloto zmanjšala na minimum.

Sodelovala bosta še naprej

Zakonca sta sporočila, da je bila ločitev zanju zelo težka odločitev, še vedno pa bosta skupaj sodelovala. Njun skupni projekt ¡Q'viva!, iskanje talentov, je še vedno v igri, saj sta se oba zaobljubila šovu.

Komentarjev 1
  • lilihip 12:04 18.julij 2011.

    da se 3. ločiš more bit neki narobe tut s tabo ne sam z možmi - al pa ma res tak 'krompir' da same norce spoznava?!?!?! ko bi znao