Magazin > VIP
6988 ogledov

Je Rok'n'Band res razpadel!?

Rok Ferengja osebni arhiv
Pred časom je v javnosti zaokrožila vest, da naj bi priljubljena slovenska skupina Rok'n'Band razpadla. Je to resnica ali zgolj zlonamerna širitev lažne informacije?

Ker nas je zanimalo, kaj je res in kaj ni, smo se pogovorili s pevcem skupine Rok'n'Band, Rokom Ferengjo, ki nam je vse podrobno obrazložil in ob tem tudi zaupal, kaj počne zdaj.

Rok'n'Band-nova zasedba | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv


"Rok'n'Band ni razpadel, razpustil sem 'staro' ekipo in sestavil novo, boljšo. Od stare zasedbe sva ostala jaz in moj dobri prijatelj Blaž Črnivev, ki še vedno uspešno solira na solo kitari, pridružili pa so se Bruno Domiter na bobnih, Blaž Jurjevčič na klaviaturah, Erik Čebokli na bas kitari ter Rudi Javornik in Primož Fleisman na saksofonu," je za zurnal24.si zaupal Rok. 

In zakaj je prišlo do tolikšne menjave, ne nazadnje je skupina uspešno delovala vrsto let? "Odgovor je čisto preprost. Želel sem si, da bi sodeloval z najboljšimi glasbeniki, ki so trenutno na voljo v Sloveniji in delujejo na svetovnih normativih, da smo lahko kot celota, vrhunski team. Skupaj smo združili znanje in ustvarili ekipo, ki izžareva tisto pravo energijo, kar se odraža tudi v samih nastopih," je še zaupal. In kako je trenutno z nastopi, zdaj, ko ni več omejitev? "Uf, težko vprašanje (smeh). Delamo na polno, kot bi rekli po domače. Ponovno mi je dovoljeno, da uživam v trenutkih, ko si končno lahko spet z občinstvom. To izžareva posebno energijo, valove, ki te ponesejo v višave ... Vesel sem, srečen, super je," vzneseno pove Rok, o načrtih pa doda: "Plani!? (smeh) Plani so takšni, da jih ni, ker potem gre gotovo vse po planu. (smeh) Predvsem ostajam zvest temu, v čem uživam, torej glasbi." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice