Magazin > VIP
97 ogledov

Je to razlog, da je prevaral Tori?

Tori Spelling Dean McDermott FameFlynet
Še preden se je razvedelo, da naj bi Dean McDemott prevaral ženo Tori Spelling, se je igralka nad svojim možem pritoževala.

Tori naj bi potožila, da je njen mož obseden s seksom. "Dean bi ves čas seksal. Ko sta se zaljubila, je bilo njuno spolno življenje divje in pestro. Takrat še nista imela otrok ...“ je izdal vir in dodal, da naj bi 47-letnik svojo ženo v spolnost silil tudi po neprespanih nočeh, ki jih zaradi majhnega sinčka ni malo. "Dean ji je že večkrat očital, da je njuno spolno življenje dolgočasno. Imata štiri otroke, Tori zaradi Finna slabo spi ... Nič čudnega, da ji ni do seksa. Dean pa je vedno pripravljen. Tori je celo obtožil, da se posveča le še otrokom,“ je še izdal vir.

Da je v zakonski spalnici nekaj narobe, je sicer povedala tudi Deanova domnevna ljubimka Emily Goddhand. Torijin mož naj bi ji v hotelski sobi v Torontu, kjer sta se predajala strasti, zaupal, da svojo ženo ljubi, a da ne seksata več.


Tori se na govorice še ni odzvala, vir pa trdi, da se od moža ne namerava ločiti, ker ne želi, da bi njeni otroci odraščali v "razbiti družini“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.