Magazin > VIP
26 ogledov

Jessica in Colin sta par

Jessica Biel Colin Farrell Flynet
Igralca Jessica Biel in Colin Farrell naj bi se zbližala tudi v zasebnem življenju.

Igralca Jessica Biel in Colin Farrell sta se zbližala na snemanju remaka Total Recall. Igralka, ki se je marca razšla s pevcem Justinom Timberlakeom, naj bi bila nad hollywoodskim šarmerjem popolnoma očarana.

"Jessica obožuje njegova naglas in osebnost. Justina je že popolnoma pozabila in prebolela, uživa v samskem življenju in si želi Colina. Med odmori se družita, Colin pa je predlagal, da se družita tudi po snemanju," je povedal vir.

Jessica se je z Justinom razšla, ker v njuni zvezi ni bilo več romance. Pevec je resnično upal, da je v njej našel pravo žensko, enako je mislila tudi ona. Oba sta se zelo trudila, a ostajata prijatelja, je še znano.

Colin pa ni prvi igralec, s katerim so povezovali Jessico. Pred kratkim so jo opazili na romantičnem kolesarjenju in večerji v japonski restavraciji z Gerardom Butlerjem. Pred njim pa so jo videvali z igralcem Edwardom Nortonom. Ali se bo romanca s Colinom, ki pogosto menja ženske, obnesla, pa bo prinesel čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.