Magazin > VIP
15745 ogledov

Jolie-Pitt: Tudi druga hči ujeta v napačnem telesu?

Vivienne Pitt
1/8
Kaj se dogaja z Vivienne?

Angelina Jolie je z otroki obiskala premiero Disneyjevega filma Dumbo in na prvi pogled je bilo videti, da je igralka s sabo pripeljala tri sinove in hčer. Poleg Shiloh se je namreč tudi Vivenne začela oblačiti kot deček. 

Dvanajstletna Shiloh je že kot dveletnica staršema dala vedeti, da ne želi, da jo kličejo po ženskem imenu. “Želi, da jo kličemo John ali Peter,” je takrat povedal očka Brad Pitt in v pogovorni oddaji z Oprah Winfrey s to izjavo dvignil veliko prahu. 

Javnost je zastrigla z ušesi, Brad in Angelina pa svoje hčere nikoli nista silila v nekaj, kar je zavračala. Se je pa par glede njenega obnašanja že pred leti posvetoval s strokovnjakom za transseksualnost, ki jima je razložil, da gre morda le za neko obdobje in da je zelo verjetno, da se bo to z vstopom v najstniška leta spremenilo. A Shiloh vztraja pri svojem … Že leta se oblači kot deček in nosi zelo kratko pričesko. 

Vivienne pa je, kot kaže, začela posnemati sestro. Tudi nje že nekaj časa ni bilo videti v obleki ali krilu, za razliko od Zahare, ki ljubi modo in je tipična najstnica. 
 

Komentarjev 6
  • wingspan15 13:36 18.marec 2019.

    vsi skupaj malo pritisnjeni,

  • Snežinko 17:59 17.marec 2019.

    Temu se je včasih reklo: "a spet je eden zrel za umobolnico?". No, po novem se moderno temu reče, da je "ujet v napačnem telesu". Itak.

  • matermila 11:02 17.marec 2019.

    A nmate česa pametnejšega za piskarat?Koga pa to briga?