Magazin > VIP
10779 ogledov

Kadar je jedla, so se v šoli norčevali: Znana Slovenka danes s 60 kg manj!

Diana Savski
1/2
Osebni arhiv
Imela je 131 kilogramov. Po dveh operacijah in spremenjenem življenjskem slogu danes s 60 kilogrami manj končno lahko teče za sinovoma.

Diana Savski, ki je leta 2016 tekmovala v šovu Big Brother, je v zadnjih dveh letih poskrbela za neverjetno preobrazbo. Za Žurnal24 je povedala, da je bila od nekdaj močnejše postave, po drugem porodu pa je dosegla 131 kilogramov. Takrat se je dokončno odločila za spremembo in kar dve operaciji. 

"Že od malega sem bila zelo močna. V srednji šoli sem se morala skrivati, ko sem jedla, ker so se norčevali iz mene. To me je močno zaznamovalo. Takrat sem sama shujšala 25 kilogramov, a jih nato dobila dvojno nazaj. Kasneje sem ponovno shujšala 26 kilogramov, a sem nato dvakrat zanosila. Imam dva fantka, med katerima je dve leti razlike. Po porodih sem dosegla 131 kilogramov in takrat sem se dokončno odločila za operacijo," je za Žurnal24 razkrila Diana.

Diana Savski | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Diana je pred dvema letoma uspešno prestala operacijo, med katero so ji odstranili polovico želodca. Pred operacijo je morala shujšati, zato je najprej izgubila 24 kilogramov. Nato je že med okrevanjem, ki je trajalo mesec dni, izgubila več kot 10 kilogramov, po enem letu v službi pa še dobrih 20. Tako ji je uspelo izgubiti kar 60 kilogramov. Trenutno je ponovno na bolniški, saj se je odločila še za odstranitev odvečne kože in menjavo prsnih vsadkov. Kljub temu da sta bili obe operaciji boleči, je danes presrečna. "Končno lahko tečem za sinovoma, prej sem le sedela in jedla. Seveda se še vedno najtežje odpovem sladkarijam, a pazim na prehrano in redno telovadim. To bom mogla paziti celo življenje, kljub operaciji. A ne le videz, počutje je sto proti ena, je drugačen občutek," z veseljem pove Diana. 

Diana Savski | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 3
  • Nevica 16:55 10.marec 2024.

    Če drugače ne gre, je pač ta rešitev skrajna. Bolje to kot infarkt, ko ima otrok pet let.

  • Ender3 13:57 10.marec 2024.

    Avtor rumenega tiska...

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:07 10.marec 2024.

    Bolani ste

Sorodne novice