Magazin > VIP
73097 ogledov

Kaj bo rekla Lina? Aljaž se je na Kmetiji ponoči dobival s to tekmovalko

lina majcen, aljaž pušnik POP TV
Nismo vedeli, da jim pogodba to dopušča ...

Na Kmetiji so se stkala tudi tesna prijateljstva, ki pa jih kamere niso ujele, saj sta se ta tekmovalca pogosto dobivala ravno ponoči. Gre za Aneto in Aljža, ki je sicer v zvezi exatlonovko Lino, s katero sta lansko leto skupaj tekmovala na Kmetiji. Aljaž je nočne sestanke za zurnal24.si sicer potrdil, a povedal, da niso bili romantično obarvani. 

"Take je pogodba, snemali smo od 8. do 22. Ko pa smo odložili mikrofone, smo se veliko lažje kaj zmenili, kar se čez dan nismo mogli. A dobivala se nisva na samem, zraven je bil vedno še nekdo iz našega klana," je povedal Aljaž.

Aneto so v šovu sicer povezovali s Tomom, s katerim se poznata že od prej, a le bežno. Aneta je namreč preko Jana Klobase spoznala Tomova starša.

Aneta Andolini | Avtor: Voyo Voyo

"Jaz nimam s Tomom česa delati, on pa z mano ne. Med nama je 13 let razlike. On si želi družine, jaz otroke že imam. Sploh pa je manjša starostna razlika med Tomom in mojimi otroki, kot pa med Tomom in mano," je povedala in dodala, da je bila kakršnakoli povezanost le del šova: "Jaz v šov nisem prišla iskat moškega, nikoli nisem bila ženska za eno noč. Šla sem zaradi honorarja, na plačan dopust." 

Opravljivi jeziki sicer pravijo, da sta se poznala precek bolj kot trdila in da sta skupaj celo preživela dopust v Dubaju. Aneta je priznala, da sta res bila oba v Dubaju, a ne skupaj. Tom je bil tam s prijatelji, Aneta pa s svojimi otroki. 

Kmetija | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice