Magazin > VIP
36165 ogledov

Tako Linino (Exatlon) spogledljivost komentira njen Aljaž (Kmetija)

Lina Majcen Exatlon 2022 Planet TV
Kako lepo!

Parček, ki smo ga lansko leto spremljali v šovu Kmetije, se letos borita vsak na svoji resničnostni "fronti". Lina ovire premaguje v Exatlonu, Aljaž  pa malce drugačne na Kmetiji. Kot smo že poročali, si je Lina med sotekmovalci našla prijatelje, ki pa so zelo postavni mladeniči. In čeprav padajo tudi nežni dotiki, je Lina v kamero povedala, da so ji Tim, Teo in Mihec kot bratje. Michael je sicer še dodal, da spoštuje dejstvo, da je Lina zasedena, ona pa pravi, da se med njima ne bo zgodilo nič, pa tudi, če bi si to želel. Več o tem TUKAJ

Medtem je Aljaž že končal s snemanjem Kmetije in lahko iz domače dnevne sobe navija za svoje dekle, ki se v Exatlonu bori kot levinja. Tako pa je komentiral, kaj si misli o njenih sotekmovalcih, pri katerih je tako priljubljena: "100-odstotno ji zaupam in verjamem, da ni v skušnjavi. Če pa že, bomo to reševali doma. Preden sem šel jaz na Kmetijo in ona v Exatlon, sva se pogovarjala, kako velika preizkušnja bo to za naju, predvsem to, da sva toliko časa ločena in ne moreva komunicirati, izvedeti, kako se drugi počuti ... O zaupanju se nisva pogovarjala, ker vsaka zveza mora temeljiti na zaupanju. Jaz ji zaupam. Seveda pa smo ljudje, socialna bitja in rabimo bližino, zato jo razumem."

Na Lino je seveda lahko tudi upravičeno ponosen, saj se je izkazala za najboljšo tekmovalko v šovu. "Vedel sem, da bo konkurenčna, za to, da je najboljša, pa je zaslužna njena borbenost. Ona gre preko sebe, kar me tudi malo skrbi, da se ne bi kaj poškodovala. Lina je strelka, za njih je značilno, da dosežejo, kar si zapičijo, pa ni važno, kaj to terja. Jaz jo bom že počakal, naj zmaga, predvsem pa naj pride zdrava domov," še dodaja Aljaž.

Komentarjev 2
  • Avatar luckyss
    luckyss 15:27 07.november 2022.

    Bodo zrihtali, da bosta oba zmagala, da bodo potem imeli dovolj futra za čez zimo za ovce futrat...Aljaž pa svoje no bo več klical Lina ampak Dooliiinnaaa, če me razumete ;))

  • wax 10:00 07.november 2022.

    Sumljive izjave je podal tale Aljaž :D

Sorodne novice