Magazin > VIP
29068 ogledov

Kakšen poraz za Meghan Markle

meghan markle, princ harry, princ William Profimedia
V tem sporu je potegnila ta kratko

Vojvodinja Meghan Markle in še 58 tisoč drugih gledalcev ITV se je pritožilo zaradi izjav voditelja Piersa Morgana, ki je v oddaji Good Morning Britain na oster način povedal, da ne verjame obtožbam, ki jih je Meghan izrekla v intervjuju za Oprah. Izjavil je celo, da dvomi, da je imela vojvodinja duševne težave. 

Po javnem ogorčenju in pogovoru z nadrejenimi je Piers Morgan sprejel odločitev, da po šestih letih zapušča oddajo Good Morning Britain. 

meghan markle prepir pred poroko Magazin Meghan Markle: "Nisem hotela več živeti"

Medijski regulator Ofcom je obtožbe pregledal in vse zavrnil. Ofcom je razložil, da bi omejevanje Morganovih pogledov pomenilo "srhljivo omejitev" svobode izražanja, a hkrati kritiziral njegovo "očitno ignoriranje" tematike samomora.

Morgan je dejal, da je "navdušen" nad sodbo, ki jo je opisal kot "odmevno zmago svobode govora in odmeven poraz princese Ostržek". 

Povedal je tudi, da od samega začetka ni vedel, zakaj je ostal brez službe, in da je regulator "sočutno podprl njegovo pravico“, da podvomi v trditve zakoncev Sussex. 

kraljica elizabeta Magazin Kraljica se je končno odzvala na očitke o rasizmu in brezbrižnosti
Komentarjev 1
  • kapibara1 14:52 02.september 2021.

    Že na začetku pojavljanju tote skrapucale, v medijih s povezavo Kraljeve držune, sem dejal, da s toto filmsko putano, bode še en velik kažin