Magazin > VIP
7557 ogledov

Kakšna ljubezenska zgodba! Znani Slovenec jo je spoznal na onkologiji

Gašper Kramar Osebni arhiv
Iz težke življenjske situacije se je rodila prekrasna ljubezenska zgodba.

Gašper Kramar, ki smo ga spoznali leta 2018 v kuharskem šovu MasterChef, ima za sabo veliko težkih življenjskih preizkušenj. 

"Nekaj časa je od zadnje objave na socialnih omrežjih, ker razpoloženje ni bilo pravo, zaradi osebnih težav … Vsi smo zelo prizadeti zaradi epidemije in ukrepov. Tudi moje podjetje je finančno slabo, iz mesca v mesec se komaj preživljamo. Imel sem prometno nesrečo, kjer sem se poslovil od svojega zvestega 'štirikolesnega prijatelja'. Edina svetla točka, v tem težkem obdobju, je bilo eno zelo posebno dekle ... pa se žal tudi to ni končalo kot sem si želel. Poleg vsega pa tudi zdravstvene težave. Diagnoza: Hodgkinov limfom, neke vrste rak, ki pa je na srečo zelo verjetno ozdravljiv. Za mano je 20 obsevanj, počutim se odlično, vseeno pa čakam preiskave in kontrolo, če/da je vse v redu. Rad bi se zahvalil kompletni ekipi Onkološkega inštituta UKC Ljubljana, da so pripomogli, da so bile terapije kar se da prijetne. Kljub vsem težavam se ne dam! Zelo optimistično grem naprej in trdno verjamem, da se vse zgodi z razlogom in da tudi zame prihajajo boljši časi. Veliko je stvari, ki sem jih že premagal v življenju, in še veliko jih bom," je Gašper razkril leta 2021.

A kot pravi sam, se vse zgodi z razlogom. Med zdravljenjem je namreč spoznal ljubezen svojega življenja, kot je prva poročala revija Lady. "Jaz sem leta 2021 zaključil z obsevanji in sem imel na Onkološkem inštitutu kontrolni pregled, Klara pa je bila ravno v procesu zdravljenja. Zagotovo je bila neka pozitivna energija med nama že na začetku, začela sva se pogovarjati, čez en mesec pa sva šla na kavo. Potem pa smo se začeli družiti, v hecu si rečemo Onko mafija, saj smo se lažje razumeli in povezali. Pogosto smo s to družbo hodili na Šmarno goro in tako se je iz tega našega prijateljstva nedavno rodila najina ljubezen," je Gašper razkril za Žurnal24. 

Gašper Kramar | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Zgodba Gašperja Kramarja pa je bila navdihujoča že pred boleznijo. Izgubil je namreč skoraj 100 kilogramov. "1. 7. 2018 je bil ta presečni datum v mojem življenju. Tistega dne sicer nisem stopil na tehtnico, po občutku pa bi rekel, da sem tehtal okoli 190 kilogramov. Trenutno, leto in pol pozneje, pa se je tehtnica ustavila pri 95,“ je za Žurnal24 takrat povedal Gašper, ki se ne spomni, kdaj so se začeli kopičiti kilogrami. Več o tem TUKAJ.

Gašper Kramar | Avtor: POP TV POP TV

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 12:36 10.junij 2023.

    Lepa zgodba čeprav ne bi bilo treba biti znan slovencelj. Takšne zgodbe nam piše življenje..

Sorodne novice