Magazin > VIP
14295 ogledov

Naš zvezdnik po težkem razhodu res ima nekoga, a ne tega, kot so vsi mislili!

nejc rek Facebook
Na vidiku je nova stara simpatija ...

Resničnostni zvezdnik Nejc Rek (Bar) in njegov bivši partner Rene sta bila eden izmed naših najbolj znanih parov, ki sta se zavzemala za pravice istospolnih, zato je vse presenetilo, ko sta se konec poletja razšla

Nejc pa nad ljubeznijo ni obupal. Ta teden je objavil prisrčno fotografijo in z njo namignil, da je njegovo srce verjetno ukradel postavni Emanuel. "Po več kot enem letu virtualnosti v realnost," je zapisal ob fotografiji in dodal srčke. A temu ni tako, kot nam je razkril Nejc. "Nimam novega fanta, še vedno sem samski. To je bila prijateljska objava, čeprav jo je marsikdo razumel drugače. Emanuel je oseba, s katero sem se že pred več kot letom dni nazaj povezal virtualno in mi je ves čas stal ob strani, me spodbujal in velikokrat usmeril na pravo pot. Sedaj pa je bil že čas, da se spoznava tudi v živo, zato sem tudi šel v Novo Gorico in tako še uradno dobil zelo dobrega prijatelja, s katerim se lahko brez težav družim in pogovarjam o vsem," je za Žurnal24 povedal Nejc in razkril, da se sicer dobiva z nekom iz preteklosti, a še ne ve, kako se bodo stvari razpletle. "Nisem pa zaljubljen. Vsaj za zdaj ne," še dodaja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 11:29 30.april 2023.

    Joj, kolk ste nagnusno nagravžni in Zlobni Pokvarjenci, da si sploh upate kaj tako Sprevrženo pokvarjeno spolno iztirjenega objaviti o teh izrodkih pekla !!! ! !!!

Sorodne novice