Magazin > VIP
3968 ogledov

Zvezdniku Rockyja napovedali, da ima le še dve leti življenja

dolph lundgren Profimedia
Zaslovel je v filmu Rocky IV, a pravi bojevnik je v resničnem življenju!

Raka so mu prvič odkrili leta 2015, leta 2021 pa mu je dal zdravnik le še dve ali tri leta življenja. Igralec Dolph Lundgren je iskreno spregovoril o svoji, sedaj že osem let trajajoči, bitki z rakom. 

Igralec je razkril, da so mu rekli, da ima le še "dve ali tri leta" življenja, potem ko se mu je jeseni 2021 rak na ledvicah razširil. Lundgren je bil takrat v Londonu, da bi začel s produkcijo Aquaman in izgubljeno kraljestvo ter Plačanci 4. Zdravnik mu je svetoval naj si vzame čas zase in za družino, napovedi namreč niso bile optimistične. 

Igralcu so raka prvič odkrili leta 2015, ko so mu odstranili tumor. Nato so vsake pol leta sledili pregledi in pet let je rak miroval. "Leta 2020 sem se vrnil na Švedsko in imel nekakšen refluks. Zato sem naredil magnetno resonanco in ugotovili so, da je na tem območju še nekaj tumorjev," je razkril. Zdravniki so odkrili še šest tumorjev, zaradi česar je Lundgren začel sistemsko terapijo.

"Če bi šel na drugo zdravljenje, bi mi ostalo približno tri do štiri mesece," je dejal in navedel, da je zdravljenje pljučnega raka njegove tumorje v obdobju treh mesecev zmanjšalo za približno 30 odstotkov. "Leta 2022 so v bistvu opazovali, kako ta zdravila delajo svoje," je povzel Lundgren. "Končno so se tumorji skrčili za približno 90 odstotkov. Zdaj sem v procesu odstranjevanja preostalega brazgotinskega tkiva v teh tumorjih ... Napoved je, upam, da ko bodo odstranili te, ne bo več raka in bodo zdravila, ki jih jemljem, zatrla vse ostalo."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 14:12 11.maj 2023.

    Tak dedc pa, tako bolan. Nikomur ne privoščim tega zla..

Sorodne novice