Magazin > VIP
1787 ogledov

Jasmina Stavrosa čez noč premestili, zdravnik potrdil, da se je stanje zapletlo

Jasmin Stavros Instagram
Po napredku spet zapleti.

24 Sata poroča, da so pevca Jasmina Stavrosa (68) sredi tedna zaradi zapletov na pljučih premestili na kliniko za pljučne bolezni Jordanovac. To novico je potrdil prof. Fedor Šantek, specialist radioterapije in onkologije iz zagrebške bolnišnice Rebro. "Res je, da so bolnika zaradi zapletov premestili v Jordanovac. O kakšnih zapletih govorimo, ne morem komentirati," s temi besedami je prof. Šantek potrdil, da so Stavrosa napotili na zdravljenje pljuč.

Po neuradnih informacijah, ki jih je omenjeni hrvaški medij izvedel iz bolnišničnih krogov, se je njegovo stanje skoraj čez noč zapletlo in ima v pljučih dren. Pevčevo stanje se je pred dnevi sicer že izboljševalo, kot smo poročali in je celo pel navdušenim medicinskim sestram. V bolnišnici dodajajo, da je še vedno optimističen in želi premagati hudo bolezen. S kostnim rakom se bori že od začetka februarja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice