Magazin > VIP
3067 ogledov

Katetri in žice, takšno je trenutno stanje Jasmina Stavrosa

Jasmin Stavros Saša Despot
Ostaja v bolnišnici.

"Kako sem? Hvala bogu, je malo bolje," je Jasmin Stavros, ki že dva meseca in pol pogumno bije najtežjo bitko svojega življenja, povedal za Jutranji list. Glasbenik je še vedno na zdravljenju v Zagrebu, kamor so ga premestili po zaključku začetne faze zdravljenja kostnega raka.

"Hodim na obsevanje, vse me še vedno boli, a ne tako močno kot na začetku," pravi Stavros, ki dodaja, da so mu zdravniki na hrbet nataknili ortozo, da bi lažje sedel. "Kljub temu še vedno večinoma ležim, ker imam polne katetre. Ves sem v žicah. Verjamem, da bo prišel dan, ko bom končno vstal iz bolniške postelje," upa pevec, čigar težave so se začele 6. februarja, ko je končal v bolnišnici v Karlovcu na nujni operaciji želodca. Po dvanajstih dneh, ki jih je preživel v bolnišnici, se je vrnil domov, le nekaj ur pozneje pa so ga zaradi hudih bolečin z reševalnim vozilom prepeljali v zagrebško bolnišnico, kjer so mu diagnosticirali kostnega raka. V tej bolnišnici je opravil prvi del terapije, v začetku aprila pa so ga premestili, kjer se je stanje nekoliko izboljšalo.

"Ne morem reči, da bolečine sploh ni. Je, ampak je manjša. Diham lahko, ne da bi me bolelo," še pravi Stavros, ki upa, da bo lahko festival CMC, ki bo 10. junija v Vodicah, spremljal od doma.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice