Magazin > VIP
24981 ogledov

Kam je poniknila Brigita Šuler?

Brigita Šuler Osebni arhiv
Brhke pevke že dolgo ni bilo na spregled.

Nekoč ena najbolj privlačnih pevk zabavne glasbe, Brigita Šuler, se že dolgo časa ni pojavila v medijih, a če odprete njen Instagram profil, boste videli, da je 43-letna pevka videti, kot da bi se zanjo ustavil čas. Modre oči, svetli lasje in bujen dekolte ostajajo njen zaščitni znak, prav tako tudi mikrofon.

"Še vedno je v igri glasba, nastopov v času korone ni, se pa posvečam snemanju nove skladbe, ki sem ji nadela naslov Tudi ti. Gre za hitrejšo skladbo, s spodbudnim in pozitivnim besedilom, da malo popestri te slabe in živčno napete čase," pravi Brigita, ki še vedno tudi poučuje v glasbeni šoli Litija. S soprogom, s katerim je poročena že osem let in ga ne zamenja za nič na svetu, veliko ustvarjata za otroke, vsako leto v Brežicah organizirata tudi mednarodni otroški pevski festival. 

Iskreno je še povedala, da sta si dolgo časa želela otroka, se trudila, a žal ni šlo vse po načrtih. "Kljub temu nama je lepo, veliko sva obkrožena z mladimi pevci, veliko skupaj ustvarjava, ni nama dolgčas," dodaja še vedno mična Šulerjeva.  

Komentarjev 8
  • romy 13:28 08.december 2020.

    Ti,ki iščeš partnerja za sex,kaj te zebe???

  • pieroulqui 05:13 07.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • liacrosni 18:35 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

Sorodne novice