Magazin > VIP
37195 ogledov

Katarina Kresal: "Z Mirom znava uživati en z drugim"

Katarina Kresal Facebook
Tako bodo videti prazniki nekdanje ministrice …

Katarina Kresal, nekdanja ministrica za notranje zadeve, danes pa predsednica Evropskega centra za reševanje sporov in odvetnica, je za zurnal24.si razkrila, kako bosta s partnerjem Mirom Senico praznovala letos, ko jo je vsem zagodla pandemija. 

"Letošnji prazniki bodo bolj mirni in zelo privatni. Z Mirom jih bova preživela doma in ker znava uživati eden z drugim, ne bodo zato nič manj čarobni in prijetni. Za dobro hrano bo poskrbel Miro, ki je odličen kuhar, za praznično okrasitev in glasbo, ki je pomemben del prijetnega vzdušja, pa jaz," pravi Katarina, ki bo praznike torej preživela v dvojini, širše družinsko srečanje pa bo tokrat preložili na čas, ko bo to spet varno za vse, je še dodala.

Katarina in Miro pa nista partnerja le v zasebnem življenju, temveč tudi profesionalnem. Kresalova je namreč  partner v njegovi odvetniški pisarni Miro Senica in odvetniki. Sicer pa je letos za revijo Obrazi povedala, kako srečna je, da je v Miru našla sorodno dušo: "Res sem srečna, da sem našla sorodno dušo, saj je težko najti nekoga, ki ti ustreza. Kot par sva super, zanimajo naju iste stvari, poklopiva se v pravniškem razmišljanju, sva najboljša prijatelja, ljubimca in partnerja. Ker je to zelo redko, je treba to skrbno negovati.“

Komentarjev 8
  • mirror 09:28 01.januar 2021.

    On je vse premoženje in podjetje prepisal nanjo zaradi davčnih obveznostih. Ustanovila sta podjetje samo za uvoz njunih prestižnih avtomobilov. Potem pa so podjetje ukinili. .

  • Avatar pantani
    pantani 07:35 28.december 2020.

    Da dol padeš. On dvocevkar in "ljubitelj" psov,ona gleda v popolnoma drugo smer (ženske). Blamaža da ji ni para!!!

  • darja32 15:13 27.december 2020.

    Z mastifi?

Sorodne novice