Magazin > VIP
177 ogledov

Ker je "ritko mazala", ne bo miss postala

Eva Mandič Dejan Nikolič
Kandidatko za miss Earth Slovenije Evo Mandič so zaradi opolzkih fotografij v eni izmed tabloidnih revij izključili iz tekmovanja.

Eva Mandič, tekmovalka za miss Earth Slovenije, se zaradi opolzkih fotografij, ki so bile v ponedeljek objavljene v reviji Nova, lahko poslovi od laskavega naslova, kar je v svojem vabilu na četrtkov finalni izbor sporočil tudi organizator, modna agencija Queen: "Tekmovalka pod številko deset Eva Mandič je bila zaradi današnjih objav (10. 9. 2012) v eni izmed revij izključena iz tekmovanja."

Na žgečkljivih fotografijah je Eva v družbi prijateljice in štajerskega pevca Gorazda Ademoviča, ki ga lepotici golega mažeta s kremo za sončenje, nekatere izmed fotografij pa namigujejo tudi na lezbične akcije. Igor Šajn, direktor agencije Queen, nam je pojasnil, da je Eva s tem kršila pogodbo: "Kršila je splošni člen, ki ga svetovni organizator zahteva tudi pri najmanjših tekmovanjih. Gre za moralno sporne fotografije; dekleta vedo, da se take stvari ne smejo dogajati. Gre za kar nekaj problematičnih fotografij, naše predstavnice pa morajo biti moralno neoporečnega značaja in to ne spada v neki najbolj moralni koncept."

Lepotico bi žgečkljive fotografije lahko tudi močno udarile po žepu, a Šajn je dejal, da se za to niso odločili. "Dekleta trdijo, da so bila izigrana, zlorabljena, in ravno zato nismo zahtevali nobenih odškodnin. Morate vedeti, da če dekle zaradi takih stvari odstopi v končni fazi tekmovanja, so v igri tudi odškodnine, saj imamo z vsako tekmovalko ogromno stroškov. Če se bo pozneje izkazalo, da je bilo to zrežirano, bomo od nje zahtevali, da v poduk opravi kakšno dobrodelno delo. To se res ne dela, ni korektno," je povedal.

Komentarjev 2
  • zic 19:30 14.september 2012.

    A SE LOHK DOLČKAJO????

  • Skippy 17:15 13.september 2012.

    Kakšne neumnosti. Tekmovalke morajo biti moralno neoporečnega značaja? A seksajo lahko?