Magazin > VIP
3420 ogledov

Klemen Bučan ima veselo novico

Klemen Bučan POP-TV-2
Voditelj in komik Klemen Bučan bo letos postal očka.

"Res je, pričakujeva decembra, tako da bo to res veseli december, saj imam takrat ponavadi tudi največ nastopov," nam je veselo novico potrdil nekdanji voditelj resničnostnih šovov Survivor in Bitka parov ter stand-up komik Klemen Bučan, ki je svojo nosečo punco Lejlo ob veseli novici odpeljal na morje, še zadnji dopust v dvoje pa si bosta privoščila v kratkem, saj se odpravljata v Grčijo. 

klemen bučan Voditelj BP Magazin Bivšemu dekletu prepustil hišo

Seveda pa Klemen že sedaj ve, da bo očetovske tematike po novem tudi velik del njegovih nastopov. "Če si dekle ali otrok komika, moraš šale na svoj račun pač sprejeti v zakup, po drugi strani je to kruh, ki te hrani. Če sem imel prej šale o tem, da je moja punca čefurka, se bom po novem hecal na ta račun, da bo moj otrok pol čefur, pol skejter, kar že samo po sebi kliče po šalah," je hudomušno pripomnil Klemen, ki je sam sicer strastni skejter, zato pravi, da mu je vseeno, ali bo dobil deklico ali fantka, da se bosta le rodil z rolko v roki: "Če bo punca, bo imela pač malo bolj potolčena kolena. Bo pa nosila dolge hlače."
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice