Magazin > VIP
1392 ogledov

Koliko kalorij zaužijejo zvezdnice?

Kirstie Alley je v svojih časih pojedla presenetljivih 28 tisoč kalorij na dan. Žurnal24 main
Na kakšen način zvezdnice dosegajo svoje zavidanja vredne postave, razkrivajo spodaj nanizani izračuni vnosa kalorij znanih igralk in manekenk. Poglejte, ali bi bili tudi vi pripravljeni takšnih žrtev.

Marsikatera zvezdnica se je pripravljena držati najstrožjih diet in se skoraj nečloveško omejevati zaradi videza. Spet drugim je fast food prehrana del njihovega vsakdanjika.

Renée Zellweger je za obe nadaljevanji filma Bridget Jones tri mesece uživala po 4.780 kalorij na dan. Pojedla je 20 krofov na dan, hamburgerje, čipse in šejke, tudi pice in arašidovo maslo. Po prvem filmu se je lotila Atkinsonove diete, danes pa svojo postavo vzdržuje s tunino, hladnim mesom, solato brez preliva in svežo zelenjavo.

Dve zakrknjeni jajci: 148 kalorij
Ena banana: 95 kalorij
En tunin zrezek: 180 kalorij
Dve porciji mešane solate brez preliva: 100 kalorij
100 g tanko narezane govedine: 160 kalorij
Porcija surove zelenjave: 90 kalorij
Skupaj: 773 kalorij

Kate Winslet | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Kate Winslet je bila včasih bolj polna, nato pa je ugotovila, da ji bo v filmski industriji lažje uspeti, če bo suha. Tako je v določenem obdobju pojedla le jabolko na dan. Leta 2003, ko je bila noseča s svojim drugim sinom, se je precej zredila, vendar je to kasneje izgubila z orientalsko dieto, pri kateri analiza kože, las in oči določa najboljši način za izgubo kilogramov. Kate ni jedla rdečega mesa ali mleka, namesto tega pa je bilo na njenem jedilniku veliko piščanca, krompirja, solate in masla.

Ena tunina solata: 386 kalorij
Ena porcija pečenega piščanca: 255 kalorij
En velik pečen krompir: 176 kalorij
Ena žlička masla: 102 kalorij
Skupaj: 919 kalorij

Liz Hurley je priznala, da je včasih pojedla le pičel zajtrk in ne veliko več za kosilo. Čez dan je le kaj prigriznila, na primer banano ali šest rozin. Njen edini obrok v dnevu je bila večerja, ki je bila sestavljena iz kombinacije rjavega riža in parjene ribe. Redno je hodila tudi na pilates, kjer izgori približno 300 kalorij na obisk.

Ena banana: 95 kalorij
6 rozin: 10 kalorij
100 g rjavega riža: 111 kalorij
En ovseni kolač: 48 kalorij
Ena porcija prekajene polenovke: 90 kalorij
Ena porcija prekajene vahnje: 95 kalorij
Skupaj: 449  kalorij

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Gwyneth Paltrow, mati dveh otrok, se je leta držala makrobiotične diete. Nedavno pa je začela z dieto, ki jo je predpisal zvezdniški zdravstveni guru Dr. Joshi. Ne jé mlečnih izdelkov, rdečega mesa in alkohola, prav tako ne pšenice, paradižnikov, popra, sadja, sladkorja in glutena. Navadno jé palčke iz zelene za zajtrk, juho iz leče za kosilo in lososa z rjavim rižem za večerjo.

Ena porcija palčk z zeleno: 10 kalorij
Ena porcija juhe z lečo: 150 kalorij
Ena porcija lososa na žaru: 127 kalorij
200 g kuhanega rjavega riža: 216 kalorij
Skupaj: 503 kalorij

 

Kelly Osbourne se je zatem, ko se je leta 2003 hudo zastrupila s hrano, zaklela, da nikoli več ne bo jedla ribe. Tako se je držala cheeseburgerjev, hot dogov in čipsa. "Suhe zvezdnice so videti krasno na fotografijah, vendar ko jih vidiš v živo, se ti zdijo lačne," je povedala. No, sedaj med "ta lačne" spada tudi sama, saj je močno shujšala. Predstavljamo pa vam njen jedilnik, preden se je odločila za dieto.

Dvojni cheeseburger s slanino: 708 kalorij
Ena  porcija velikega krompirčka: 570 kalorij
Vaniljev milkshake: 211 kalorij
En hotdog in beli kolaček: 242 kalorij
Ena porcija ocvrte čebule: 180 kalorij
Ena velika kokakola: 255 kalorij
Skupaj: 2.166 kalorij

Za supermodel in mamo dveh otrok Claudio Schiffer najbolje deluje pravilo "brez zajtrka". "Pred poldnevom ne jem ničesar razen sadja in zelenjave." Drugače njena dieta vsebuje solato s piščancem na žaru in vodo za kosilo ter večerja s parjeno ribo, poparjeno zelenjavo in vodo. Alkohola ne pije.

Eno jabolko: 47 kalorij
Ena pomaranča: 37 kalorij
100 g grozdja: 60 kalorij
Ena porcija piščančjih prs na žaru brez kože: 215 kalorij
Ena mešana solata brez preliva: 50 kalorij
Ena porcija parjene trske: 90 kalorij
Poparjena zelenjava: 38 kalorij
Voda: 0 kalorij
Skupaj: 537 kalorij

Victoria Beckham | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Victoria Beckham je bila pred rojstvom tretjega otroka na dieti z jagodami. Pojedla je skodelo jagod za zajtrk in le malo drugega čez dan. S takšnim strogim vnosom kalorij je ohranjala pas obsega sedemletnega otroka. Ko je zanosila, je sicer povečala vnos kalorij, vendar je bil že pet tednov po Cruzovem rojstvu njen trebuh spet plosk. Razlog naj bi bilo "razumno prehranjevanje" in prehranjevanje zgolj s španskimi jedmi.

152 g jagod: 49 kalorij
Ena porcija paelle: 320 kalorij
200 g kuhanega rjavega riža: 216 kalorij
8 g oliv: 10 kalorij
Skupaj: 595 kalorij

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.