Magazin > VIP
98902 ogledov

Končno znano, s kom se bo julija poročil Artur Štern!

Artur Štern mediaspeed
Bolj kot poroka, mu je pomembna zabava po poroki ...

Februarja je Artur Štern povedal, da je po skoraj 12 letih skrajni čas za novo poroko. Takrat je napovedal datum nove poroke, ki se bo zgodila julija letos. "Ohcet bo, ni nujno, da moja, verjetno pa bo moja, saj je že čas za kakšno tako stvar, ker se že skoraj 12 let nisem poročil," je za zurnal24.si povedal februarja Štern, ki je glede neveste zelo skrivnosten, imena ni povedal niti spomladi, ko smo ga obiskali na njegovem pravljičnem posestvu na Krasu. Poletna poroka pa bo sovpadala še z enim njegovim velikim dogodkom, njegova Atojada namreč že ima 40 tisoč kitic in več kot 20 tisoč verzov ter presega uradno najdaljši svetovni ep, Mahabharato. 

Tokrat pa je le razkril, kdo bo nevesta in tudi ženin. "Poročila se bosta Jecek in Ato, risana junaka oziroma alter ega Arturja in Mije," je za Žurnal24 sedaj razkril Artur, ki bo torej naredil še eno izmed vrhunskih zabav, po katerih slovi njegovo posestvo na Vrabčah. Mija je njegova dolgoletna partnerka in žena, s katero sta par sicer že skoraj 15 let in ker je Artur velik ljubitelj stripov, ustvarja jih tudi sam, ni nič čudnega, da bo tokratna poroka obarvana v tem stilu.

Štern se je sicer že petkrat poročil, med drugim tudi z našo nekdanjo porno zvezdnico La Toyo, a še nikoli uradno. Pravi, da mu to bolj ustreza, saj se mu ni treba ukvarjati z ločitvami in je tako z vsemi svojimi ženami še vedno poročen. Več kot sama poroka, pa mu pomeni zabava, ki sledi. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 19
  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 16:18 14.junij 2023.

    Pa kaj nas briga za tega bedaka pijanskega! Non-stop pijan okoli hodi in išče klošarje, če bo kaj za pit! Ne govorim tja nekam v prazno ampak govorim resnico, ker je še k nam hodil , če imamo kaj za ...prikaži več pit! Da bi pa on dal za rundo pa ne!!! Samo išče pozornost in nič več! PROSIMO Vas, da ne omenjate Arturja, ker ni omembe vredno! Ampak mislim, da ste novinarji čisto brez idej kaj pisat in take buče pišete! Boli nas kur.ac za njega in podobne!!!

  • jed 15:37 14.junij 2023.

    Ni omembe vredno. Alkoholne blodnje vaškega pijančka.

  • Avatar MS
    MS 10:16 14.junij 2023.

    Artur Štern je doktor bioloških znanosti, magister medicinskih ved, doktor veterine, diplomant mirovnih študij in metabiolog. Veličastna izobrazba brez dvoma! A sledijo vprašanja: Ali je Artur vse to znanje kdajkoli apliciral v praksi? Je bil kdaj zaposlen kot biolog, , ...prikaži več, , veterinar, medicinec, diplomat, metabiolog? Koliko ima pri pri svojih 58 - tih letih delovne dobe? Ves ta študij na stroške davkoplačevalcev je izničil alkohol in kurbarija! Družba od njega ni imela nobene koristi! Zguba!

Sorodne novice