Magazin > VIP
55 ogledov

Košarkarji so si vzeli čas za Čefurje

Čefurji raus
1/11
Anže Petkovšek
Včerajšnje premiere filma Čefurji raus!, posnetega po istoimenski knjižni uspešnici Gorana Vojnovića, so se udeležili tudi trenutno najbolj oboževani fantje v Sloveniji.

Na včerajšnjo premiero težko pričakovanega filma Čefurji raus! je bila povabljena tudi domača košarkarska reprezentanca. Čeprav so se fantje premiere udeležili bolj po direktivi, so vidno uživali.

"Lahko rečem, da sem se zelo zabaval. So kar zadeli dogajanja v mlajših selekcijah, to lahko potrdim, saj sem tudi sam igral za Slovan," je povedal Gašper Vidmar, Goran Dragić pa priznal: "Udeležba je bila bolj direktiva, saj smo vsi tako zaposleni s treningi, da poskušamo v prostem času čim bolj počivati, vendar mislim, da je dobro, da se tudi malo sprostimo in nasmejemo, kajti čakata nas dve težki tekmi. Na ta način pa tudi krepimo moštveni duh."

Domačih košarkarskih zvezdnikov se je seveda razveselil tudi scenarist in režiser filma Goran Vojnović, ki je kapetanu Jaki Lakoviču podaril majico Made in Štepanc, v zameno pa prejel dres slovenske košarkarske reprezentance. "Ponosen sem, da so si vzeli čas," je povedal Vojnović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.