Magazin > VIP
50803 ogledov

Kot da bi tekmovali, kdo bo otroku nadel bolj nenavadno ime!

Ota Roš
1/9
POP TV
Lani so bili precej inovativni glede izbire imen.

Kje so časi, ko so kraljevala imena kot sta Tina in Maja? Letos se je Miro Cerar svoji tretji hčerki sicer odločil nadeti ime Maja, resničnostni zvezdnik Luka Hafner (Ljubezen po domače) pa je svojo novorojenko poimenoval Tina, a večina ostalih znanih Slovencev je bilo pri izbiri imena veliko bolj inovativnih. 

Igralka Ana Dolinar je sinu nadela Lun, voditelj David Urankar je drugega sina poimenoval Nels, voditeljica Ota Roš se je odločila za Zara, dobrodelnica Ana Lukner je prvorojencu nadela ime Jackson, raper Zlatko pa je hči, ki je njegov četrti otrok, poimenoval Tajra Nur. Za nekoliko manj nenavadna, a posebna imena so se odločili tudi Primož Roglič, ki je sina poimenoval Lev, Iris Mulej, ki je sina poimenovala Aaron in Sanja Grohar, ki je prvorojencu nadela ime Nikolai

Veliko prahu pa je letos dvignila tudi tuja resničnostna zvezdnica Kim Kardashian, ki je svojega četrtega otroka poimenovala Psalm, kar je izraz za biblijsko pesniško vrsto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Komentarjev 6
  • kai75 14:15 06.januar 2020.

    Imena so za identifikacijo človeka in ne za identifikacijo nacionalnosti. Kaj pa bi vi raje videli? Janez, Francka, Jožica, Lojze? Dajte no, svet gre naprej, mogoče bi morali tudi vi.

  • Kmodri 17:51 02.januar 2020.

    Kaj so jim otroci storili, da jih tako kruto imenujejo?

  • Koka 14:17 02.januar 2020.

    Jackson ... in to ime bo menjal takoj, ko bo polnoleten! To je tako, kot da bi nekje v Ameriki krstil Francija ... bedno ;)

Sorodne novice