Magazin > VIP
5052 ogledov

Kralj poleg Andrewa, Harrya in Megan podi še dve članici kraljeve družine

princesa eugenie, princesa beatrice Profimedia
Princesi Beatrice in Eugenie bosta izseljeni iz Frogmora, če Andrew ne bo posredoval.

Vir pravi, da posestvo Windsor želi najti najemnika, ki bi za stalno zasedel nekdanji dom princa Harryja in Meghan Markle v Veliki Britaniji. Tako sta v nevarnosti, da ju bodo "izgnali" s posestva Frogmore Cottage, tudi princesa Beatrice in princesa Eugenie. Obe hčerki princa Andrewa Frogmore Cottag uporabljata, kadar sta v Veliki Britaniji, vendar se nobena ne želit tja preseliti za stalno. Po navedbah vira je bilo Andrewu povedano, da bodo hišo dali v najem, če se on ali njegovi hčerki ne bodo odločili za stalno bivanje. Če se to zgodi, se bo kraljeva blagajna obogatila za 360.000 funtov na leto.

V domu s štirimi spalnicami sta prej živela princ Harry in Meghan Markle, a so jima v začetku leta izdali obvestilo o izselitvi.

Vir je za OK! povedal: "Nepremičnine ne želijo pustiti prazne in želijo najti najemnika. Kraljeve rezidence znotraj varnostnega kordona so že prej dajali v najem ljudem zunaj družine. Ožji družinski člani bodo imeli možnost najeti nepremičnino, če ne bo mogoče najti najemnika za stalno bivanje"

Princ Andrew naj bi bil "razburjen" nad to odločitvijo, saj dom trenutno uporabljata obe njegovi hčerki. "Ključi Frogmora so bili predani Andrewu v začetku tega leta, da se je lahko izselil iz hiše Royal Lodge. Tja se ni vselil in se tudi ne bo, vendar pa je svojim hčerkam dovolil, da uporabljajo posest, kadar obiščeta Windsor." Čeprav po navedbah vira tako Beatrice kot Eugenie obožujeta ta dom, pa nobena ni "upoštevala dragega najema" in drugih stroškov, ki prihajajo z nepremičnino. Vir je dodal: "Najbolj pogosto nepremičnino uporablja Eugenie, kadar iz svoge doma na Portugalskem obišče Veliko Britanijo."

frogmore cottage | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 5
  • Kmodri 21:32 14.oktober 2023.

    Zaradi takih člankov z veseljem blokiramo vaše reklame, da vam omogočimo plače za take pisune!

  • Pierre 13:48 14.oktober 2023.

    Žabarska koča???

  • Ender3 11:04 14.oktober 2023.

    Ti modeli so popolnoma passe in nepomembni..

Sorodne novice