Magazin > VIP
653 ogledov

Ksenija Kranjec v šovu Parovi: Njena mama se boji zanjo

Ksenija Kranjec Youtube
Mama Ksenije Kranjec za njeno dobrobit zaskrbljena.

Na spletu se je pojavil komentar, da si želi Ksenija Kranjec izstopiti iz šova Parovi, a ne sme. Svojega očeta naj bi pred dnevi celo javno prosila, naj najame odvetnika, kar nam je potrdil tudi vir, ki zelo natančno spremlja šov. Težava je verjetno v pogodbi, po kateri morajo tekmovalci menda plačati visoko kazen, če predčasno zapustijo šov.

Mama je zaskrbljena

Pri Ksenijini mami Andreji smo se pozanimali, ali to drži. Pravi, da je opazila, da je Ksenija en dan psihično na dnu, naslednji dan pa družino miri po telefonu, češ da je vse v redu. "Ne vem, kaj naj si mislim. Predvidevam, da pritiskajo nanjo," je za Žurnal24 povedala in dodala, da je zelo zaskrbljena za zdravje nekdanje tekmovalke šova Big Brother, še zlasti po incidentu, ki je v javnost prišel v nedeljo. Ksenija je morala k zdravniku, ker jo je sotekmovalka udarila. Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ.

S hčerko se lahko starši občasno pogovarjajo po telefonu, k njej pa ne smejo, čeprav se Ksenija v šovu mnogokrat ne počuti dobro. "Celo vprašala sem jih, če bom svojega otroka še kdaj videla živega ali bom dobila le mrliški list,“ je za Žurnal24 povedala Andreja, ki predvideva, da bo Ksenija po prihodu domov potrebovala zdravniško pomoč.

"Ne more iz šova, saj je za predčasen izstop zagrožena visoka kazen. Poleg tega tekmovalce za vsak prekršek ali nespoštovanje pravil čaka denarna kazen, ki jo odbijejo od honorarja. Ne vem, koliko denarja ji je sploh še ostalo,“ še pravi Andreja, ki se s Ksenjinim odhodom v šov že od samega začetka ni strinjala. "Imela je dobro službo v Avstriji. Ne vem, ali jo bo še čakala,“ pravi zaskrbljena mama, ki je bila sicer šokirana tudi nad tem, da so se v srbskem tabloidu pojavile njene lažne izjave. "Kaj si bo mislila Ksenija? Da ima takšno mamo, ki javno govori takšne stvari,“ se sprašuje.

Kandidate sicer iz šova izločajo gledalci s telefonskim glasovanjem, kdaj bo Ksenija prišla nazaj v Slovenijo, je tako zapisano v zvezdah.

Za komentar smo se večkrat obrnili tudi na Happy TV, a se na naša sporočila in klice niso odzvali.

Komentarjev 5
  • patron 16:24 20.marec 2017.

    baje je bla menedžerka v bordelu.....bruhaha

  • Majazmaja 09:31 20.marec 2017.

    "Imela je dobro službo v Avstriji. Ne vem, ali jo bo še čakala,“ -> seveda jo bo čakala, samo 'stranke' se bodo mogoče zamenjale. Ampak če je bila dobra, jo bodo že poiskali.

  • patron 08:32 20.marec 2017.

    ahahahaaaaaaa,"sve za pare"..........tut v kupleraj, rojena za tja....., sedaj pride še lapanka mirelković, "sve za pare", za ojhcet zaslužit.......