Magazin > VIP
528 ogledov

Ksenija pisala Mirelinemu zaročencu Andreju

Ksenija Kranjec Facebook
To je Ksenija napisala Andreju, Mirelinemu zaročencu.

Na eni od dveh strani, kjer lahko oboževalci Mirele Lapanović spremljajo, kaj se dogaja z njihovo favoritko v šovu Parovi, je administrator razkril, da jim je pisala Ksenija Kranjec. Ta je mislila, da je administrator strani Andrej Laharnar, Mirelin zaročenec.

Zakaj točno sta Mirela in Ksenija v sporu, ni čisto jasno. Tokrat Ksenija ni mogla mimo komentarja, kakšen je Andrej in ga opozorila, naj jo Mirela neha omenjati, ker jo lahko, kot je napisala 'zelo osramoti'.

Administrator strani, ki ni Andrej, pa je njeno sporočilo objavil. Zapisal je: "Draga Ksenija, naj ti povemo, da njen Andrej tukaj ni administrator niti ga ne obveščamo o stvareh, ki nam jih pišeš. Vemo, da ti notri nisi zdržala in da ti je zdaj hudo, ker tvoj bivši sostanovalec ne misli več nate. Sprijazni se in pojdi dalje." Spodaj pa objavil odlomek Ksenijinega sporočila, kjer omenja tudi svojega bivšega sostanovalca Nikolo Lakića, s katerim se je Ksenija zapletla in s katerim se Mirela zdaj dobro razume.

"Copatek si, tako da ji pri naslednjemu klicu zabičaj, naj me pusti pri miru! Ne pa, da ljudem laže, da jaz zunaj delam sranja zaradi Nikole. /…/ šsranje neki! Še enega samega komentarja nisem dala zanjo v medije, razen objavljene slike, ki se nanaša na pošteno 'mamo in ženo', ki pa ostaja na mojem Instagramu. To, da si ji ti zabičal v privatnem klicu da naj se distancira od Nikole in drugih zaradi tebe, otrok in sramote, to imam črno na belem! Ker se vsakodnevno slišim z ljudmi ki so tam zaposleni. /…/ Naj že neha lagati in me omenjati. Lahko jo zelo osramotim, če hočem in če si vzamem čas za to," je zapisala Ksenija, misleč, da piše Andreju.

 
Komentarjev 5
  • Majazmaja 10:25 18.april 2017.

    Vatusi govedo in dve puhloglavi raci ...

  • milan0 17:07 17.april 2017.

    In potem je prišel na bazen on v mokrih roza hlačkah...noge so ji postale mehke in takoj je pokleknila...

  • patron 11:30 17.april 2017.

    ko se dve plastični WC raci ravsata......