Magazin > VIP
33383 ogledov

Lastnica enega najlepših teles na svetu v tej obleki razkrila svoja "atributka"

Kendall Jenner
1/5
Profimedia
Kakšna postava!

Kendall Jenner, polsestra slavnih Kardashiank, v svetu mode velja za "telo vseh teles". Visoka je 179 centimetrov in ima slabih 57 kilogramov, a jo kljub temu krasijo sočne obline, ki jih z veseljem pokaže na družbenih omrežjih. 

Tokrat pa je razveselila paparace, ko si je za večerjo nadela skoraj povsem prosojno majico, ki je razkrila njeni pokončni prijateljici. S to izbiro pa ni želela očarati kakšnega moškega, saj se je na večerjo v Santa Monici odpravila v družbi manekenskih kolegic, Lori Harvey in Hailey Bieber, ki je soproga pevca Justina Bieberja. Dekleta so si privoščila obrok v elitni restavraciji Giorgio Baldi, vi pa si v galeriji privoščite pogled na lepotičkine pregrešne obline ... 

25-letna Kendall, supermanekenka in članica slavne družine Kardashian velja za najbolj skrivnostno v svoji družini. Za razliko od ostalih članov, svojih ljubezenski vezi ne izpostavlja prav pogosto. Leta 2021 pa je potrdila, da ljubi NBA zvezdnika Devina Bookerja. Golobčka sta na Instagramu takrat namreč objavila skupne fotografije in video ter jih okrasila s simbolom srca. Do danes sta se že razšla, kar pa naj bi bila "vodna na mlin" Luki Dončiću, zakaj, preverite TUKAJ

Zveza mlade lepotice in športnika ne bi bila nič nenavadnega, če ne bi bil Devin v preteklosti v širšem klanu Kardashian že romantično vpleten. Devine je bil namreč v zvezi z Jordyn Woods, bivšo najboljšo prijateljico Kendalline sestre, Kylie Jenner. Spomnimo, da je Woodsova v družini Kardashian povzročila velik špetir, ko se je za eno noč zapletla s partnerjem Khloe Kardashian, Tristanom Thompsonom. 

"Ta srečna" Kardashianka

Od včeraj pa je pod soji žarometov najstarejša sestra Kardashian, Kourtney, ki piše srečno ljubezensko zgodbo z bobnarjem Travisom Barkerjem. Znano je, da sta se zakonca dolgo trudila za naraščaj, včeraj pa je Kourtney Travisu in svetu sporočila, da pri 44 letih pričakuje otroka. To je storila z napisom med njegovim koncertom in tako poustvarila prizor iz ikoničnega videospota njegove skupine Blink 182. Za par, ki se je poročil lansko leto, bo to prvi skupni otrok, oba imata iz prejšnjih zvez že po tri.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 1
  • Ender3 12:34 18.junij 2023.

    Lepa ni kaj...ampak nekateri imajo raje, da se lulja nego, da te žulja..

Sorodne novice