Šport > Košarka
46554 ogledov

Za takšne Lukove in Dallasove predstave naj bi bila zaslužna ta zvezdnica

Luka Dončić Kendall Jenner Profimedia/Instagram
Kendall Jenner (iz klana Kardashian) naj bi pomagala Dallasu k napredovanju.

Luka Dončić je bil brez dvoma daleč najboljši igralec v dvoboju med najmočnejšo ekipo rednega dela Phoenix Suns ter Dallas Mavericks, ki so serijo dobili s 4:3, potem ko so na zadnji tekmi sredi Arizone naravnost ponižali domačine, ki so veljali za velike favorite.

Luka Dončić Sedma tekma Šport Dončićeva mala šola košarke za finale Zahoda

A ker si mnogi Američani preprosto ne morejo priznati, da je njihovo najboljšo ekipo rednega dela ravnokar ponižal neki deček iz Slovenije, so se lotili iskanja drugih razlogov, zakaj je favorizirana ekipa tako zatajila in Dončićeva zablestela.

In na koncu so po mnenju nekaterih ameriških bolj rumenih medijev razlog tudi našli, saj naj bi bila za razpad Phoenixa kriva znana ameriška vplivnica Kendall Jenner.

Devin Booker | Avtor: Profimedia Profimedia

Ameriški rumeni tisk se je namreč razpisal, da naj bi se članica slavnega klana Kardashian odločila, da začasno prekine svojo zvezo z najboljšim igralcem Phoenixa Devinom Bookerjem, ki je bil na nekaterih tekmah z Mavericki neprepoznaven, dna pa se je dotaknil prav na zadnji tekmi. 

Na odločilni tekmi je namreč zbral vsega 11 točk (ob katastrofalnem metu iz igre 3-14), 3 skoke, 2 asistenci ter kar 4 izgubljene žoge, v času, ki ga je preživel na igrišču, pa so bila Sonca slabša od Maverickov kar za 41 točk.

Devin Booker | Avtor: Profimedia Profimedia

No, za vse to naj bi bila kriva znana manekenka in vplivnica, ki naj bi se odločila, da vsaj za nekaj časa prekine zvezo s košarkarskim zvezdnikom. Kendall se tako ni pojavila niti na eni tekmi serije proti Luki in Dallasu, pa čeprav je bila sicer redna obiskovalka tekem svojega izbranca. Nazadnje so jo videli na Bookerjevi tekmi še aprila.

Ali je bila resnično Jennerjeva tista, ki je bila usodna za najboljšo ekipo rednega dela, ali pa Sonca preprosto niso imela načina, da bi ustavila trenutno morda celo najbolj vročega košarkarja na svetu, pa presodite sami.

Luka Dončić Zažgali splet Šport Zaradi Luke se oglasila celo njegova velika rivala in stari sovražnik Luka Dončić Luka tega ni pozabil Šport Celo eden izmed Dallasovih že odpisal svojo ekipo, zdaj se izgovarja... Šport: To sta prva koraka, ki ju bodo zdaj storili pri Dallasu Pametnjakovič Šport Kontroverzni strokovnjak se opravičil Dallasu, pri tem si privoščil novo sramoto Šok Šport Vsem je zastal dih: Cuban objel Brunsona, nato pa se je zgodilo
Komentarjev 4
  • wax 08:51 18.maj 2022.

    Pa ne samo to... model bi lahko vedu, da je taka drojla za uporabit in odvržt. Kwa mu je sploh bad. Lohk bi bil vesel, da je nima več na grbi.

  • Avatar pantani
    pantani 07:20 17.maj 2022.

    Pa kam vse tlačite te Kardashionove?!!!

Sorodne novice