Šport > Košarka
2755 ogledov

Celo eden izmed Dallasovih že odpisal svojo ekipo, zdaj se izgovarja...

Luka Dončić Profimedia
Resnično redki so bili tisti, ki so verjeli v napredovanje Dallasa.

Phoenix Suns so pred sedmo tekmo serije v konferenčnem polfinalu veljali za velike favorite proti Dallas Mavericks. Sonca so namreč na vseh domačih tekmah odpihnila Mavericke z igrišča, na njihovi strani pa je bila tudi zgodovina.

Dallas je nazadnje sredi Phoenixa zmagal leta 2019, v zgodovini pa je na odločilni sedmi tekmi v več kot 75 % primerov napredovala domača ekipa.

Luka Dončić Sedma tekma Šport Dončićeva mala šola košarke za finale Zahoda

Obenem so bili Suns daleč najboljša ekipa rednega dela, Mavericks pa so na prejšnjih treh tekmah v Arizoni povprečno izgubljali kar za 19 točk.

V kakšni vlogi favorita se je znašel Phoenix, pa najbolje govori dejstvo, da v napredovanje Dallasa ni verjel niti njihov zvesti novinar, ki za ESPN poroča o dogajanju znotraj ekipe.

Luka Dončić Številke ne lažejo Šport Nori podatki! Je Luka Dončić pred misijo nemogoče?

Tim MacMahon je namreč priznal, da je verjel da bodo na sedmi tekmi zmagala Sonca, zaradi česar je bil po tekmi deležen številnih zbadljivk s strani igralcev Dallasa, ki niso pozabili, da jih je tudi njihov "hišni novinar" pred tekmo že odpisal.

Nesrečni novinar se je tako moral posuti s pepelom, a vseeno ni priznal zmote, saj je celotno stvar obrnil tako, da se je na koncu njegova napoved vseeno izkazala za pravilno.

"Zaradi svoje napovedi, da Suns zmagajo na sedmi tekmi, sem prejel kar precej kritik, tudi s strani Luke Dončića in nekaterih njegovih soigralcev. Kot sem jim pojasnil, sem ob polčasu spremenil svojo napoved (Mavericks so takrat vodili že za 30 točk op. p.), tako da sem imel kot vedno znova prav," se je po tekmi na duhovit način izvlekel Macmahon.

Šport: To sta prva koraka, ki ju bodo zdaj storili pri Dallasu Pametnjakovič Šport Kontroverzni strokovnjak se opravičil Dallasu, pri tem si privoščil novo sramoto Šok Šport Vsem je zastal dih: Cuban objel Brunsona, nato pa se je zgodilo Dirk Nowitzki Luka Dončić Noro! Šport Epski prizori po tekmi, poglejte, kaj je počel Nowitzki

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice