Šport > Košarka
20266 ogledov

Kontroverzni strokovnjak se opravičil Dallasu, pri tem si privoščil novo sramoto

Stephen A. Smith Reševalni pas/Twitter
Stephen A. Smith se je najprej osmešil s komentarjem o igralcih Dallasa, v opravičilu pa si je privoščil novo bizarno napako.

Ljubitelji najmočnejše košarkarske lige na svetu še predobro poznajo Stephena A. Smitha. Gre za košarkarskega "strokovnjaka", ki si kruh služi pri ESPN-u, poznan pa je predvsem po svojih bombastičnih in pompoznih izjavah, kjer gre dostikrat preko meje dobrega okusa... In dostikrat tudi ustreli povsem mimo.

Šok Šport Vsem je zastal dih: Cuban objel Brunsona, nato pa se je zgodilo

Navijači Luke Dončića se tako še dobro spomnijo, kako je pred štirimi leti opozarjal Phoenix, da morajo na naboru vzeti DeAndreja Aytona ter da mu je "vseeno za tistega dečka iz Evrope" in čeprav je tekom zadnjih štirih let precej spremenil mnenje o slovenskem košarkarskem čudežnem dečku, je tokrat pred odločilno sedmo tekmo končnice med Phoenixom in Dallasom znova udaril.

"Verjamem, da jih bo Phoenix na sedmi tekmi povsem uničil. Ne bi me presenetilo, če bi pometali na igrišču z njimi. Tako jaz vidim stvari. Upam, da se motim. Lahko da se motim, toda dvomim," je v svojem pompoznem stilu pred nekaj dnevi napovedal Stephen A. Smith, ki je še dodal, da verjame, da bosta Luka in Jalen Brunson svoje delo opravila, a da ne zaupa ostalim členom Dallasa.

Šport: To sta prva koraka, ki ju bodo zdaj storili pri Dallasu | Avtor: Profimedia Profimedia

Smith je seveda udaril v prazno, saj so Dallas Mavericks z eno najboljših predstav v svoji zgodovini povsem ponižali najboljšo ekipo rednega dela in se tako uvrstili v konferenčni finale, kjer jih že čakajo Golden State Warriors.

Luka Dončić Sedma tekma Šport Dončićeva mala šola košarke za finale Zahoda

Kontroverzni strokovnjak pa se je odločil, da naredi nekaj, kar zelo redko vidimo. Odločil se je, da prizna svojo zmoto ter čestita in se opraviči igralcem Dallasa, česar od tako vase zaverovanega "strokovnjaka" resnično nismo pričakovali. A tudi pri tej lepi gesti je uspel poskrbeti za novo zmešnjavo.

"Še nikoli se nisem tako zmotil. Ne morem verjeti, kako odlično izgledajo Mavericki in kako obupno delujejo Sonca. Izgleda, kot da se Chris Paul in Devin Booker sploh nista prikazala. Saj ne morem verjeti," je zapisal Smith, ki je kot glavna krivca za poraz okrivil največja zvezdnika ekipe Phoenixa... Le da je v svoj status namesto Devina Bookerja, igralca Phoenixa, označil Devina Bookerja, ki si celotno kariero služi kruh v Evropi, trenutno pa nastopa za turškega velikana Fenerbahče.

Slednji se je tako že odzval na novi spodrsljaj Smitha ter mu postregel z naravnost epskim odgovorom: "Nisem niti vedel, da se moram prikazati. Sem imel na isti dan tekmo v Istanbulu. Naslednjič bom pripravljen," je nasmejal košarkarski svet tisti drugi, nekoliko manj znani Devin Booker.

Je pa Smith po svoji objavi, v kateri je priznal svojo napako, kasneje objavil še en status, v katerem se je opravičil igralcem Dallasa, ker jih je tako podcenjeval.

Dirk Nowitzki Luka Dončić Noro! Šport Epski prizori po tekmi, poglejte, kaj je počel Nowitzki

"Vsaka čast in opravičilo Spencerju Dinwiddieju, Maxiju Kleberju, Reggieju Bullocku in ostalim pomočnikom v ekipi Dallasa. Vedel sem, da bosta Luka Dončić in Jalen Brunson opravila svoje, toda v preostale sem resnično dvomil. MOTIL SEM SE KOT HUDIČ. Brez olepševanja. Čestitke Dallasu in Marku Cubanu," je zaključil Smith.

Na njegovo objavo pa se je že odzval ob Luki glavni junak dvoboja Spencer Dinwiddie, ki je tekmo zaključil s 30 točkami in izvrstnim metom iz igre 11-15. Kontroverznemu strokovnjaku je preprosto odgovoril, da je opravičilo sprejeto, in mu dal vedeti, da ni nobenih zamer.

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 07:21 17.maj 2022.

    Totalno antipatičen!!!

Sorodne novice