Šport > Košarka
20585 ogledov

Strokovnjak besen na sodelavca: "Vtaknita si nekam..."

Luka Dončić Profimedia
NBA ekspert Nick Wright si je lahko dal duška.

Luka Dončić si je s svojim neverjetnimi predstavami in čarovnijami na košarkarskih igriščih v prvih štirih sezonah lige NBA ustvaril številne občudovalce širom sveta. Eden največjih je NBA strokovnjak Nick Wright, ki Dončića naravnost obožuje.

Priznani strokovnjak tako ni mogel skrivati svojega navdušenja po četrti tekmi drugega kroga končnice, ko so Dallas Mavericks z domačo zmago nad Phoenix Suns s 111:101 izenačili serijo na 2:2.

"Čestitke vsem, ki lahko gledajo, kako danes igra Luka Dončić novo tekmo v končnici. Kako vesel čas," je bil že pred tekmo navdušen Wright, ki si je še posebej dal duška po tekmi, ko je lahko v svoji oddaji First Things First obračunal s sodelavcema Kevinom Wildesom in Chrisom Broussardom, izmed katerih je prvi napovedal, da bodo Suns pometli z Mavericks s 4:0, drugi pa, da bo šlo za "gosposko pometanje" s 4:1.

"Kje je metla, kolega? Broussard, ali je bilo to 'gosposko'? Kje je gosposko pometanje? Sta prinesla metlo? To je zelo zanimivo, kajti imam idejo, kam si lahko vtakneta to metlo! In to na pravi Broussardov gosposki način. Kajti Brou je rekel, da se ekipa razpada. Da morajo biti sprti znotraj slačilnice, psihološko zlomljeni," je začel z zbadanjem Wright.

"Wildes je celo med tekmami ves čas govoril 'pogovarjaj se z mano, ko ne boš tik pred tem, da s tabo pometejo.'. Včeraj je celo imel predrznost, da mi je med tekmo čivknil 'Te zadnje štiri minute so čas za Devina Bookerja'. Ne, niso bile. Vse je bil zgolj čas za Luko Dončića!"

"In kdo vam je povedal, da se bo to zgodilo? Naj razmislim... Aja, saj res, jaz! Ste se norčevali iz mene? In vseeno. Vse kar je vaš kolega Nick napovedal, da se bo zgodilo, se je zgodilo. To nista bili tesni tekmi! Mavs so vodili zadnjih 42 minut obeh tekem! Nobenih menjav v vodstvu, nobenih izenačenj. Samo popolna dominacija. Kar je zelo čudno za ekipo, kateri sta povprečno napovedala pol zmage v tej seriji."

Luka Dončić Luka vse pojasnil Šport Luka razkril ozadje verbalnega obračuna s Chrisom Paulom

"Wildes je napovedal nulo, Brouss je rekel ničla, ali ena. Lahko bi bil uglajen v svoji zmagi, vama podelil oljčni vejici miru, toda zmanjkalo mi jih je. Norčevala sta se iz mene. Tu sta na glas govorila 'Luka Dončić? Vem, da povprečno na tekmo doseže 35 točk, toda kako dober je v resnici?' No, tako je*eno dober je!"

"In ne le, da se je momentum povsem obrnil na stran Maverickov, prav tako vidijo na drugo stran in se sprašujejo 'So Suns živčni? So. Ali je njihov legendarni organizator igre kar naenkrat nekam pretresen? Je. Le kaj bi lahko povzročilo vse to?' Mislim, da so slišali vse do Phoenixa, da je Broussardovo prekletstvo prečkalo Mississippi. A je preskočilo Dallas in zdaj se je ustavilo v Phoenixu. Tako da kolegi, zdi se mi, da ne bo nobenega gosposkega pometanja, razen če uporabite časovni stroj," je končal Wright.

Tu pa se še ni ustavil, saj je kot pravi navijač Luke Dončića še izpostavil nekaj dejstev in dosežkov, ki jih je slednji dosegel, ter jih delil preko svoje zelo obiskanega Twitter profila. 

"Nesprejemljivo!" Šport Hud incident vpričo otrok, udeležena zvezdnikova družina Luka Dončić Ne izbira sredstev Šport Kar je Crowder storil Dončiću, nima nobene zveze s košarko Luka Dončić "Luka in zamenljivi" Šport Legendarni košarkar zaradi tega, kar počnejo Luki, z vso silo udaril po Dallasu

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice