Šport > Košarka
18287 ogledov

Luka želel fizično obračunati z navijačem, morali so ga pospremiti v slačilnico

Luka Dončić Youtube
Navijač Phoenixa je prišel Luki do živega.

Za Luko Dončićem je še ena odlična predstava, saj je drugo tekmo drugega kroga končnice proti Phoenix Suns zaključil s 35 točkami (ob odličnem metu iz igre 13-22, 5-10 za tri točke), 5 skoki in 7 asistencami, a brez prave podpore soigralcev tudi Luka ni mogel preprečiti bolečega poraza s 129:109, po katerem so Sonca v seriji povedla že z 2:0.

Luka Dončić NBA končnica Šport Luka spet zadeval, odločil pa 37-letni veteran

Serija se zdaj sicer seli v Dallas, a prvi dve tekmi vsekakor nista dobra popotnica, saj je Luka na obeh dosedanjih tekmah prikazal odlično predstavo, a vseeno Dallas ni bil niti blizu zmage, saj ga je Phoenix nadigral praktično v vseh elementih košarkarske igre.

Zato niti ne preseneča slaba volja s katero se je Luka po tekmi napotil v slačilnico, ob vsem skupaj pa je bil skorajda udeležen še v grd incident, v katerega se je zapletel z enim izmed domačih navijačev.

Slednji je namreč nekaj zavpil za Luko, kar je Slovenca tako razjezilo, da se je obrnil ter krenil proti navijaču, da bi fizično obračunala, a je na srečo še pravočasno posredovalo osebje Mavsov, ki je uspelo Luko zadržati ter pospremiti v garderobo.

Luko so seveda po tekmi povprašali, kaj se je dogajalo, a Dončić ni želel iti v detajle: "Rekel je nekaj nepremišljenih stvari. Če bi šlo za nekaj povsem običajnega, ga ne bi niti pogledal, ker mi ni mar. Toda včasih si preprosto slabo razpoložen in potem slišiš kakšne takšne grde stvari. Pa saj smo tudi mi ljudje," je Luka razložil incident.

Komentarjev 5
  • Avatar luckyss
    luckyss 06:06 06.maj 2022.

    To je še zelo daleč od poskusa fizičnega obračuna, je pa pravilno, da Luka ne požre vsakega govna, ki mu ga primitivci servirajo..

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:36 05.maj 2022.

    Mali prepotentni petelinček kaže svoj balkanski značaj.

Sorodne novice