Šport > Košarka
6316 ogledov

Takšen je spored naslednjih Dončićevih tekem

Luka Dončić Jazz Mavericks Profimedia
Znan je urnik serije drugega kroga med Dallasom in Phoenixom.

Po napredovanju proti Utah Jazz s 4:2 v zmagah bodo Luka Dončić in Dallas Mavericks nadaljevali boje v končnici lige NBA. Teksačani so v drugi krog napredovali prvič po enajstih letih.

Naslednja ovira za četo Jasona Kidda bo najboljša ekipa rednega dela Phoenix Suns. Slednja je s 4:2 izločila New Orleans Pelicans, čeprav je večji del serije igrala brez najboljšega strelca Devina Bookerja.

Luka Dončić Dallas Mavericks Šport Nova drama, zadnji met odločil zmagovalca

Liga NBA je že objavila razpored serije med lanskimi finalisti in Dallasom. Prvi dve tekmi bosta v Arizoni, tretja in četrta v Teksasu, morebitne naslednje tri bodo izmenično v Phoenixu, Dallasu in spet Phoenixu.

Prvo srečanje v Footprint Centru bo v noči na ponedeljek po srednjeevropskem času, začelo se bo ob štirih zjutraj. Druga tekma bo v istem terminu v noči na sredo.

Nato se bo serija preselila v American Airlines Center, kjer bo tretja tekma v noči na petek z začetkom ob pol štirih. Četrto srečanje bo odigrano prihodnjo nedeljo, ura še ni določena.

Morebitno peto srečanje bo v noči na torek, 10. maja. Dva dneva kasneje bo morebitna šesta tekma, odločilna sedma bo odigrana v nedeljo, 15. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice