Šport > Košarka
25100 ogledov

Zaradi Dončića prišlo do množičnega pretepa, padale so izključitve

Hassan Whiteside Profimedia
Po ostrem prekršku Hassana Whitesida nad Dončićem je prišlo do pretepa, sodniki pa so podelili kar dve izključitvi.

Čeprav po rezultatu sodeč (102:77) ni šlo za pretirano napeto tekmo, so na peti tekmi končnice med Dallas Mavericks in Utah Jazz strasti močno zavrele v samem zaključku obračuna, ko je prišlo do množičnega pretepa košarkarjev obeh ekip.

Do incidenta je prišlo pod košem Utaha, potem ko je Hassan Whiteside z grdim prekrškom zaustavil našega Luko Dončića, ki je poizkusil s spektakularnim zabijanjem.

Nemudoma so v bran svojemu prvemu zvezdniku, ki je zaradi poškodbe že izpustil kar tri izmed petih tekem serije, priskočili soigralci, ki so želeli zaščititi svojega najboljšega igralca, ki je na koncu tekmo zaključil s 33 točkami, 13 skoki in 5 asistencami.

V vse skupaj so se vmešali tudi igralci s klopi ter tudi nekateri izmed trenerjev, ki so poizkušali umiriti situacijo. Vse skupaj se je končalo z dvema tehničnima in izključitvijo Whitesida pri Utahu ter tehnično za Doriana Finney-Smitha in tehnično napako ter izključitvijo za Reggieja Bullocka.

"To ni bilo nič. Gre za končnico, takšne stvari se dogajajo," je po tekmi skušal celotni zadevi zmanjšati pomen Dončić, ki je med smehom še dodal, da je zgolj poizkušal zabiti, a je bil pri tem neuspešen. Je pa zato navdušen, kako so ga soigralci nemudoma prišli zaščititi.

"Izjemno. Ščitita mi hrbet. Oba. Pravzaprav vsi. Skrbimo drug za drugega. In tako kot sem prej rekel, za te ljudi sem pripravljen iti v vojno," je bil Bullocku in Finney-Smithu hvaležen Dončić, ki je hkrati še potrdil, da bo sam plačal kazni, ki ji bosta zaradi tehničnih napak in tudi izključitve prejela oba soigralca.

 

 

Komentarjev 2
  • ksenija7 15:04 26.april 2022.

    Pozdravljeni Oprostite za ta način stika z vami, prejel sem to sporočilo in prepričan sem, da bi bili vi oseba, ki jo potrebujem. Moje ime je Curman Ksenija slovenskega porekla in živim v Slovenija. Če se oglašujem, je to zato, ...prikaži več, ker trpim za hudo boleznijo, ki me obsoja na gotovo smrt in gre za rak na grlu, na računu imam vsoto 600.000 evrov, ki bi jo rad namenil zaupanja vredni in pošteni osebi. da ga zna dobro izkoristiti. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi

  • Virginia_Bell 12:02 26.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice