Šport > Košarka
2599 ogledov

Luka navdušil! Kar je storil za dva mlada navijača, vam bo stopilo srce

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić tokrat zaradi poškodbe sicer ni zaigral, a je vseeno znova navdušil.

Luka Dončić zaradi poškodbe mečne mišice tudi na drugi tekmi prvega kroga končnice proti Utah Jazz ni mogel pomagati svojim soigralcem iz Dallasa, ki pa so kljub odsotnosti svojega velikega zvezdnika prišli do prve zmage ter izenačili izid v seriji na 1:1.

Glede Lukove poškodbe si sicer še nihče ne upa napovedovati, ali bo mladi Slovenec pripravljen že za naslednjo tekmo, ko se serija seli v Salt Lake City, toda situacija se več kot očitno izboljšuje, o čemer priča tudi dejstvo, da je na tekmi med eno izmed prekinitev Luka nemudoma zakorakal na igrišče in nekajkrat vrgel na koš ter izvedel nekaj preigravanj.

Luka Dončić Kupujejo čas Šport Medtem ko so po televiziji vrtele reklame, je Luka stopil na igrišče...

Prav tako se je pred tekmo na parketu pridružil soigralcem ter med ogrevanjem metal na koš, kljub temu da je bilo jasno, da na tekmi ne bo nastopil. Prav tekom ogrevanja pa je znova uspel navdušiti svetovno javnost, saj je s prelepo potezo poskrbel za trenutek, ki si ga bosta dva mlada navijača zapomnila do konca življenja.

Takoj po odprtju dvorane se je namreč v prvih vrstah zbralo lepo število mladih navijačev, ki so med celotnim ogrevanjem spremljali Luko ter ga vzpodbujali pri vsakem izmed metov ter vzklikali njegovo ime. Luka pa je poskrbel, da si večera ne bodo zapomnili zgolj po tem, da so iz čiste bližine uspeli videti svojega junaka, temveč je dvema podaril prav posebno darilo.

Ko je končal z ogrevanjem, se je namreč sezul ter mladim navijačem podaril svoja športna copata. Majhna gesta, ki pa si jo bosta srečneža zagotovo zapomnila do konca življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice