Šport > Košarka
2796 ogledov

Vir iz kluba razkril, ali bo Luka pripravljen za drugo tekmo

Luka Dončić Profimedia
Po poročanju ameriškega ESPN-a bo Luka Dončić najverjetneje ostal tudi brez druge tekme proti Utah Jazz.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić bo moral po informacijah dobro obveščenih ameriških medijev po vsej verjetnosti izpustiti tudi drugo tekmo prvega kroga končnice v ligi NBA med Dallas Mavericks in Utah Jazz. Po poročanju medijske hiše ESPN je 23-letni Ljubljančan začel zgolj lažje trenirati oziroma metati na koš.

Vseeno se zdi malo verjetno, da bo prvi zvezdnik Dallasa lahko nastopil na drugi tekmi, ki bo na sporedu v noči s ponedeljka na torek, so za ESPN dejali viri znotraj teksaške franšize. Bolj verjetna je njegova vrnitev na tretji tekmi, ko sledita še dva dodatna prosta dneva za potovanje v Salt Lake City za dve gostujoči tekmi.

Novico sta potrdila dva izmed najbolje obveščenih NBA "insiderjev", Adrian Wojnarowski ter Tim MacMahon. Wojnarowski je sicer poudaril, da Luka še vedno ni dokončno "out", a da bi bilo potrebno "dramatično izboljšanje" v naslednjih 24 urah, da bi mu zdravniška služba vseeno dovolila nastop.

Dončić si je levo mečno mišico poškodoval na zadnji tekmi rednega dela lige NBA, informacije iz kluba glede njegovega okrevanja pa so še naprej skope. Iz vrst Dallasa so po sobotni prvi tekmi, ki jo je Utah dobil z 99:93, sporočili le, da je Dončić začel metati na koš.

Mavericks so v tej sezoni dobili osem od 18 tekem, na katerih Ljubljančan ni igral. Na preostalih imajo razmerje 44-21.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice