Šport > Košarka
528 ogledov

Dončiću bo na ključni tekmi sodil zanj najslabši sodnik

Luka Dončić Tony Brothers Reševalni pas/Twitter
Peta tekma serije bo za eno od ekip na široko odprla vrata drugega kroga.

V Dallasu bodo v noči na torek po našem času domači Mavericks s spet zdravim Luko Dončićem gostili Utah Jazz in skušali priti do vodstva 3:2 v zmagah, kar bi jih popeljalo na prag napredovanja.

Srečanje bodo sodili James Capers, Jacyn Goble in Tony Brothers. Slednji je Dončićevim navijačem dobro znan. In to iz napačnih razlogov.

Luka Dončić Lekcija Šport Hvalisal se je, da lahko ustavi Dončića, zgodilo se je tole

Brothers je bil tisti, ki na predzadnji tekmi rednega dela, ko je Dallas povozil Portland Trail Blazers, ni dosodil očitne osebne napake nad slovenskim zvezdnikom. Ko je Ljubljančan vprašal, zakaj ni zapiskal, mu je Brothers prilepil tehnično napako.

To je bila Dončićeva 16. tehnična napaka v sezoni, ki je pomenila, da na zadnji tekmi rednega dela proti San Antonio Spurs ne bi smel igrati. Liga NBA je po ogledu posnetkov ocenila, da se mora tehnična napaka izbrisati in Dončić je nastopil proti Ostrogam. In utrpel poškodbo leve mečne mišice ...

Brothers in Dončić sta že v preteklih sezonah imela nekaj momentov, ko na stvari nista gledala enako. Prav zato je omenjeni delilec pravice zelo nepriljubljen pri navijačih Dallasa.

Zmagovalec serije med Dallasom in Utahom se bo v drugem krogu pomeril z boljšim iz dvoboja med Phoenix Suns in New Orleans Pelicans.

Jimmy Butler NBA Šport Denver se je izognil "metli", Miami korak do polfinala
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice