Šport > Košarka
2055 ogledov

Tako je stanje prvega zvezdnika Dončićevih tekmecev

Donovan Mitchell Profimedia
Donovan Mitchell se je poškodoval na zadnji tekmi.

Na petem dvoboju med Dallasom in Utahom so košarkarji iz Salt Lake Cityja prejeli dva neprijetna udarca. Mavericks so na domačem parketu povsem nadigrali Jazz in visoko zmagali, v zaključku obračuna pa se je poškodoval tudi prvi zvezdnik gostov Donovan Mitchell.

Ta je po neuspešni akciji, ko je prodiral proti košu Dallasa, ostal pod obročem tekmeca in se nemočno prijel za levo stegensko mišico, nato pa odšepal z igrišča ter se napotil v garderobo. Po dvoboju je na vprašanja novinarjev odgovarjal, da bo zaigral na odločilni šesti tekmi v Salt Lake Cityju. Ta je po njegovem mnenju preveč pomembna, da bi jo izpustil.

Pri Utahu so dan po tekmi opravili magnetno resonanco, ki je dala negativen rezultat, a ima Mitchell vseeono težave z mišicami na sprednjem delu stegna. V klubu ostajajo optimistični, da bo Mitchell lahko pomagal svojemu moštvu v noči s četrtka na petek po slovenskem času, ko bo na sporedu šesta tekma prvega kroga končnice. Do četrtka bo Mitchell opravljal potrebne terapije.

Utah se je tako znajdel v podobni situaciji kot Dallas na začetku serije, ko je zaradi težav z mečno mišico manjkal Luka Dončić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice